شرکت فرابورس عصر روز گذشته یکشنبه ۲۰ شهریور ماه با حضور ۵۰.۹ درصدی سهامداران و دو دستور جلسه تصمیم گیری درخصوص افزایش سرمایه و تطابق اساسنامه، مجمع فوق العاده برگزار کرد و با توجه به دریافت مجوز از سازمان بورس، افزایش سرمایه ۲۰ درصدی از دو محل سود انباشته و اندوخته را تصویب کرد.
موافقت سهامداران فرابورس با افزایش سرمایه ۲۰ درصدی
سهامداران فرابورس در مجمع فوق العاده دیروز با افزایش سرمایه ۲۰ درصدی از دو محل موافقت کردند. به این ترتیب “فرابورس” با تامین مالی از دو محل سود انباشته و اندوخته، سرمایه فعلی را از ۷۰۰ به ۸۴۰ میلیارد تومان رساند تا صرف تعیین حداقل سرمایه مطلوب بورسها شود. تطابق اساسنامه نیز به تصویب رسید.
میثم فدائی مدیرعامل فرابورس در مجمع با بیان اینکه موضوع افزایش سرمایه در مجمع سالانه خردادماه مطرح شده بود، گفت: دلیل این افزایش سرمایه بحث تطابق با الزامات سازمان بورس مبنی بر حداقل سرمایه بورسها است. با اجرای فرایند افزایش سرمایه علاوه بر رعایت الزامات سازمان بورس، فرابورس مشمول معافیت مالیاتی پیشبینی شده در بودجه نیز میشود.