لغو عرضه شمش فولادی در بورس کالا برای سومین هفته متوالی + علت چیست

لغو عرضه شمش فولادی در بورس کالا برای سومین هفته متوالی + علت چیست

شنیده‌ها از منابع موثق حاکی از این است حجم عرضه شمش فولادی در بورس کالا که قرار بود طبق برنامه امروز صورت گیرد به حدنصاب نرسیده و به همین دلیل، عرضه‌های این هفته شمش فولادی به‌ کلی لغو شد. به این ترتیب عرضه شمش فولادی در بورس کالا برای سومین هفته متوالی لغو شد.

عدم رعایت کف عرضه فولاد در بورس کالا و درخواست از فولادسازان

لغو امروز عرضه شمش فولادی در بورس کالا

به نقل از چیلان، پیگیری‌ها از منابع مطلع نشان می‌دهد حجم تجمیع‌ شده برای عرضه شمش در هفته جاری کمتر از ۱۰ هزار تن بوده که بسیار پایین است و به دلیل نگرانی نسبت به رقابت شدید خرید این حجم اندک، کلاً عرضه‌ها لغو شده است.

بنابراین گزارش، این سومین هفته متوالی است که در نتیجه قطع برق فولادسازان، عرضه شمش فولادی در بورس کالا لغو می‌شود. آخرین عرضه شمش در بورس کالا به ۱۵ تیرماه برمی‌گردد. تبعات قطع برق شرکت‌های فولادی در افزایش نرخ محصولات فولادی و کمبود شدید عرضه شمش و محصولات فولادی در بازار نشان داده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *