گزارش بورس سه شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۱ + ورود شاخص هم‌وزن به کانال جدید

  • نگاهی به بازار بورس تهران در روزی که گذشت – سه شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۰

به گزارش سبدگردان هدف، در پایان معاملات بازار بورس امروز شاخص کل با بیشترین تاثیر مثبت سه نماد “فولاد، فملی، ومعادن” با رشد ۲۱.۲ هزار واحد همراه شد و در ارتفاع یک میلیون و ۶۶۸ هزار واحد قرار گرفت. شاخص هم وزن نیز همسو با همتای خود عملکرد مثبتی داشت و با ورود به کانال جدید، در محدوده ۵۰۳ هزار واحد قرار گرفت. ارزش معاملات نیز همچنان بالا ماند و برای امروز ۱۰/۶ هزار میلیارد تومان ثبت شد.

خلاصه بازار بورس امروز

عملکرد مثبت شاخص ها سه شنبه 20 دی 1401

مهلت ثبت سفارش خرید ۵ هزار دستگاه دنا پلاس

عرضه ۵۰۰ هزار ربع سکه شنبه ۲۴ دیماه در بورس کالا

پیش فروش ۴ محصول سایپا

تاثیر در شاخص:

تاثیرگذارترین نمادهای بازار امروز “فولاد، فملی، ومعادن، کچاد، شتران، فخوز” با اثر مثبت و “شپدیس” با ۷۴۷ واحد اثر منفی بودند که در نهایت موجب رشد ۱.۲۹ درصدی نماگر اصلی تالار شیشه ای شدند. نمادهای پرتراکنش بورس “شستا، خگستر، خودرو، خساپا، فولاد، شپدیس، شتران” بودند و در بازار فرابورس نیز “دی، کرمان، فرابورس، ولبهمن، وکبهمن، مادیرا، قچار” در ردیف پرتراکنش ترین نمادها قرار گرفتند.

ارزش صف های خرید و فروش

در بازار امروز ۱۵۷ نماد به ارزش ۷۸۰ میلیارد تومان دارای صف خرید بودند که خکاوه، فاذر، خاور سنگین ترین صفوف خرید را داشتند
در مقابل ۱۷ نماد به ارزش ۵۰۷ میلیارد تومان دارای صف فروش بودند که گدنا، وسالت، خفولا سنگین ترین صفوف فروش را داشتند

بیشترین افزایش و کاهش قیمت

وبیمه، خبهمن، شوینده بیشترین افزایش قیمت و
بالبر، ما، واعتبار بیشترین کاهش قیمت را تجربه کردند

جریان نقدینگی

امروز ۲۰۲ میلیارد تومان ورود پول حقیقی به بازار را داشتیم که بیشترین ورود پول حقیقی برای خبهمن، آریان، ومعادن و بیشترین خروج پول حقیقی نیز برای خودرو، کاما، شپنا ثبت شد.

نقشه بازار بورس امروز

نقشه بازار بورس امروز سه شنبه 20 دی 1401

اخبار مهم برای بورس امروز

از نبض بورس، اخبار مهم برای بازار امروز:

۱- طرح فروش ایران خوددو تا ۲۵ دی‌ماه تمدید شد!
۲- دنا پلاس ۲۵ دی ماه با قیمت پایه ۱۸۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان عرضه می‌شود، اگر تقاضا به اندازه زیاد نباشد می‌توان امید داشت قیمت کشف شده دنا پلاس با بازار بسیار متفاوت باشد. دنا پلاس به میزان ۵ هزار دستگاه در بوس عرضه می‌شود و تاریخ تحویل ۲۷ اسفند ماه خواهد بود.
۳- شرکت فولاد خراسان با نماد فخاس اعلام نمود با  اعمال محدودیت مصرف گاز شرکت با توجه به برودت هوا و شرایط شبکه گاز استان خراسان رضوی در صورت ادامه برودت هوا، پیش بینی می‌شود تولید بودجه شده آهن اسفنجی و شمش باری ۳ ماهه چهارم سال به کاهش ۴۰% و ۳۰% همراه شود.
۴- وزیر صمت: حذف سه نوع خودرو قدیمی سمند، پژو ۴۰۵ و تیبا از چرخه تولید در سال جاری در دستور کار است.
۵- عرضه گسترده ربع سکه بهار آزادی از روز شنبه ۲۴ دی ماه به مدت سه روز کاری در قالب فروش سکه در بورس کالای ایران انجام می‌شود
۶- پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت سرمایه گذاری جامی با نماد وجامی به میزان ۲۲۵ درصد
۷- سخنگوی وزارت صمت: فیات ایتالیا نخستین خودروی اروپایی است که در دور جدید واردات خودرو به بازار ایران راه خواهد یافت. عرضه خودرو‌های وارداتی در بورس‌کالا نهایتا تا پایان دی ماه انجام خواهد شد.
۸- کنعانی: مذاکرات خوبی با مقامات قطر برای تقویت همکاری‌های پولی و بانکی داشتیم
۹- وزیر نفت با اشاره به برنامه اصلاح فرمول قیمت گذاری فروش «متان» به «متانول‌سازان» اعلام کرد: در نظر داریم فرمول قیمت‌گذاری که مورد پذیرش انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی، تولیدکنندگان و وزارت نفت باشد را به‌عنوان فرمول جدید در نظر بگیریم، که تاکنون نظرات کارشناسی اخذ شده و در حال جمع‌بندی هستیم
۱۰- سیدروح‌الله لطیفی، فعال اقتصادی: در ۴۰ روز اخیر بیش از ۳۰ هزار تن شمش فولاد به ارزش بیش از ۱۴ میلیون و ۲۰۷ هزار دلار به عربستان صادر شده است. حدود ۹۶ درصد از کالا‌های صادرشده به عربستان را شمش آهن و فولاد تشکیل می‌دهد. بدنه کامیون و سنگ مرمر، دیگر کالا‌های صادراتی ایران به عربستان بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *