امروز شاهد بازگشایی متعادل بازار سرمابه با تقاضا نسبی بودیم، در دقایق اولیه بازگشایی شاخص کل به میزان ۱۰۲ واحد رشد کرد اما رفته رفته عرضه در کلیت بازار شدت گرفت و شاخص کل را ۳۶ هزار واحد نسبت به روز معاملاتی قبل افت کرد. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید به پیش بینی وضعیت بورس فردا چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ می پردازیم.
خلاصه بازار بورس امروز :
شاخص کل با افت ۳۶ هزار و ۵۵۳ واحدی به ۱ ملیون و ۳۹۱ هزار و ۲۱۹ واحد رسیدو شاخص هم وزن نیز با افت ۱۱ هزار و ۸۹ واحدی به ۴۲۱ هزار و ۵۲۰ واحد رسید.
ارزش بازار : ۵۵,۹۰۵,۴۱۷.۲۰۸B ، ارزش معاملات : ۵۴,۰۹۲.۲۱۲B
تعداد معاملات : ۷۱۶,۳۵۱، حجم معاملات : ۶.۶۳۰Bنمادهای پر معامله : فجهان، دی، شستا،وهامونف، فسبزوار
پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰
به گزارش سبدگردان هدف، امروز دوشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ شاهد بازگشایی متعادل بازار سرمابه با تقاضا نسبی بودیم، در دقایق اولیه بازگشایی شاخص کل به میزان ۱۰۲ واحد رشد کرد اما رفته رفته عرضه در کلیت بازار شدت گرفت و شاخص کل را ۳۶ هزار واحد نسبت به روز معاملاتی قبل افت کرد.
بیشترین تاثیر منفی را نمادهای “فولاد”، “شستا”، “کگل” و “کچاد” امروز بر شاخص کل بورس گذاشتند.
و اما چرا بازار بورس امروز نزولی شد؟ وضعیت بازار بورس فردا ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ چه خواهد شد؟
همانطور که در مطالبه گذشته بارها به آن اشاره کردیم، ریزش بازار سرمایه دلیل جدیدی ندارد و مشخص نبودن بازار بدهی، سود بانکی و گمانه زنی هایی در خصوص قوت گرفتن مذاکرات برجام می باشد. چراکه برخی بر این باورند که در صورت توافق قیمت دلار کاهش می یابد و این موضوع باعث ریزش بازار سرمایه خواهد شد، اما نمی دانند که لغو تحریم ها و از سر گرفته شدن واردات و صادرات شرکت ها و افزایش درآمد دلاری شرکت ها باعث افزایش سود آنها شده و این موضوع در دراز مدت باعث رشد بازار سرمایه خواهد شد.
با این حال بسیاری از کارشناسان بازار سرمایه وضعیت بازار بورس فردا چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ را خنثی پیش بینی می کنند.
اخرین اخبار بازار سرمایه:
عدم موافقت با افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی “ولپارس”
تصویب افزایش سرمایه ۱۱۳ درصدی “شرنگی” از محل سود انباشته
“وهامون” پیشنهاد افزایش سرمایه ۶۷ درصدی از یک محل داد
پیشنهاد افزایش سرمایه ۱۴۰ درصدی “وسرمد” از دو محل
برای بسیاری از سهامداران این سوال مطرح است که پس از توافقات هسته ای کدام صنایع مورد توجه قرار می گیرد؟ علی صادقین کارشناس بازار سرمایه با فرض احیای برجام رشد گروه های خودرویی، قطعهسازی، بانکها و نهادهای واسطهگری مالی را پیش بینی کرد. اما اگر برجام و مذاکرات به نتیجهای نرسد صنایع کامودیتی محور، پتروشیمی و کانیهای معدنی روند صعودی را خواهد داشت.