پیش بینی بورس فردا سه شنبه ۹ دی ۱۴۰۴/ ۲ سناریوی محتمل

پیش بینی بورس فردا سه شنبه 9 دی 1404

بازار سهام ایران در روزهای اخیر شاهد روند صعودی قابل توجهی بوده است که باعث شده بسیاری از سرمایه‌گذاران خوش‌بین به آینده بازار باشند. اما همانطور که همیشه در بازارهای مالی مشاهده می‌شود، هیچ روندی بدون وقفه و اصلاح نیست و در پی صعودهای پی‌درپی، اصلاحاتی نیز در راه است. پس از گذر از یک دوره طلایی و ثبت ۲۱ روز معاملاتی سبزپوش، سرانجام قطار صعودی شاخص کل بورس در روز هشتم دی‌ماه متوقف شد و بازار سهام نیاز به تنفس کوتاهی پیدا کرده است. اکنون سوال این است که بورس فردا، سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴، چه وضعیتی خواهد داشت؟ در این متن به تحلیل پیش‌بینی‌ بورس فردا سه شنبه و سناریوهای پیش روی سرمایه‌گذاران خواهیم پرداخت.

پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴

در دقایق پایانی معاملات امروز، فشار فروش در بازار سهام همچنان محسوس بود و پیش‌بینی می‌شود این جو روانی به ساعات ابتدایی فردا نیز منتقل شود. اما باید توجه داشت که این اصلاح، یک “پولبک” به سطوح حمایتی است و بر اساس تحلیل‌ها، شدت این افت بعید است که نگران‌کننده باشد. با این حال، فشار فروش در ابتدا می‌تواند باعث بازگشایی منفی بازار شود.

در روز دوشنبه، بازار شاهد عقب‌نشینی شاخص کل بورس بود که با کاهش ۰.۸۹ درصدی همراه بود. این اصلاح پس از هفته‌ها رشد بی‌وقفه، نشان‌دهنده یک استراحت فنی اجتناب‌ناپذیر برای بازار است. به علاوه، شاخص هم‌وزن نیز با افت ۱.۲۶ درصدی روبرو شد که نشان می‌دهد موج شناسایی سود حتی بر شرکت‌های کوچک و متوسط نیز تاثیر گذاشته است.

۲ پیش بینی متفاوت از بورس فردا

سناریوی اول: اگر حجم معاملات در نیمه اول روز سه‌شنبه همچنان بالا بماند و صفوف فروش جمع‌آوری شوند، احتمال بازگشت سریع بازار به مسیر صعودی وجود دارد. به نظر می‌رسد این اصلاح تنها ۲ تا ۳ روز زمان خواهد برد و بازار به سرعت روند صعودی خود را از سر خواهد گرفت.

سناریوی دوم: در صورتی که فشار فروش با خروج پول سنگین‌تری همراه شود، مدت زمان استراحت بازار ممکن است طولانی‌تر شود. اما در هر صورت، داده‌های آماری و حجم نقدینگی وارد شده به بازار نشان می‌دهد که اصلاح فعلی، وضعیت بحرانی برای بازار ایجاد نمی‌کند و تنها یک استراحت موقتی است.

نتیجه‌گیری

بازار فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴، احتمالا با سناریوی بازگشایی منفی مواجه خواهد شد. اما شدت این افت نگران‌کننده نخواهد بود و انتظار می‌رود در نیمه دوم معاملات، تقاضا بهبود یافته و از شدت منفی‌ها کاسته شود. در نهایت، سرمایه‌گذاران باید در برخورد با قیمت‌های منفی، احتیاط کنند و از هیجانات مقطعی پرهیز نمایند تا بهترین تصمیمات را برای مدیریت سرمایه خود اتخاذ کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *