موضوع کندی هسته معاملاتی و اختلال آن در ثبت و ارسال سفارشهای خرید و فروش، موجب نارضایتی سرمایهگذاران شده و صدای همهی سهامداران را درآورده است. بهطوری که دیروز در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی بورس، شستا، بورس املاک و هسته معاملاتی جزء هشتگهای پربازدید بودند و توییتهای انتقادی جالبی از طرف کاربران به چشم می خورد. یکی از توییتهای جالبی که روز گذشته مورد توجه کاربران قرار گرفت، این بود: بچه که بودیم مینشستیم پای تلویزیون، سوباسا یه شوت میزد تا بره به دروازه برسه وسطش کلی چیز دیگه نشون میدادن ولی شوت سوباسا هنوز به دروازه نرسیده بود… بزرگ که شدیم نشستیم پای بورس، سفارش خرید زدیم، رفتیم کلی از کارامون رو انجام دادیم و برگشتیم، اما سفارش هنوز به هسته نرسیده بود :))
توییت دیگری که توجه کاربران را به خود جلب کرده بود، نوشته میترا فرخپور، خبرنگار، می باشد. این خبرنگار در صفحه خود نوشته بود: متوجه بورس املاک و مستغلات نمیشوم. در ذهنم به این شکل است که مثلا میری میبینی جای نماد نوشته شده خونه اکبر آقا سه راه ضرابخانه، بعد قیمتها برحسب متر است. مثلا رو متری ۶۰میلیون صف خرید دارد یا شفافسازی نوع الف داده است. به دلیل خروج از کشور، فوری فروشی، نماد بسته میشه بازگشایی ۱۰درصد میخوره :))
همچنین بخوانید: افزایش تعداد هسته معاملات بورس بهزودی وارد فاز اجرایی می شود
توییت های جالب کاربران درباره بوس:
داود سوری
اقتصاددان
بورس بازار ثانویه است. تامین سرمایه از بازار اولیه صورت میگیرد و نقش بازار ثانویه تسهیل فعالیت بازار اولیه است. البته این نقش بورس در مفهوم مصطلح آن در دنیاست اگر اینجا انتظار دیگری هست باید موجود دیگری مطابق انتظارات خود خلق کنند. نه اینکه از خودرو انتظار پخت نان داشته باشند.
رضا امامی
فعال بازار سرمایه
یکی نیست به مجری و پلاتونویس اخبارگو یاد بدهد که فتح قله و ابرکانال شاخص کل هنر نیست؛ شاخص کل قیمت و بازده نقدی که در آنها وزن سود نقدی ۸ ماهه شرکتها نشسته است، بیانکننده همه واقعیتهای بازار است. هر وقت شاخص کل بورس تیتر اخبارگوها شد باید ترسید.
علیرضا باغانی
تحلیلگر بورس
مطلع شدم نخستین شرکت پروژه محور آماده پذیرهنویسی میشود. شرکت تجلی صنعت با سرمایه ۱۰ هزار میلیارد تومان و دهها پروژه معدنی و سنگ آهنی. اگر بورس نسل جدید این شرکتها را بدون فوت وقت پذیرش کند، میتوان به نجات تولید کشور امیدوار بود. پس فرصت را از دست ندهیم.
منبع: دنیای اقتصاد