مجمع سالانه بانک ملت برگزار شد و در آن صورت های مالی تصویب گردید. در این مجمع، با حضور ۶۰ درصدی سهامداران در مرکز همایش های رایزن، مقرر شد ۸۲ ریال سود برای هر سهم بین سهامداران حقیقی و حقوقی توزیع شود.
به نقل از بورس پرس، مجمع سالانه بانک ملت ساعت ۸ صبح با حضور ۶۰ درصدی سهامداران در محل مرکز همایش های رایزن برگزار و پس از قرائت گزارش عملکرد هیات مدیره مربوط به سال مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۲ و نظر حسابرس و بازرس قانونی، صورت های مالی تصویب و به پیشنهاد هیات مدیره مقرر شد از ۱۳۶۹ ریال سود خالص محقق شده هر سهم ۸۲ ریال معادل ۶ درصد برای هر سهم توزیع شود.
جزئیات توزیع سود تقسیمی سهام بانک ملت (وبملت)
بر اساس گزارش ها، سود سهامداران حقیقی و حقوقی سجامی در تاریخ ۳۱ تیر و سود سهامداران حقیقی غیر سجامی از تاریخ ۳۱ مرداد با ارائه کارت ملی و اعلام کد بورسی از طریق مراجعه به شعب بانک ملت پرداخت خواهد شد. همچنین، سود سبد های سرمایه گذاری در تاریخ ۲۰ شهریور و سود سهامداران حقوقی غیر سجامی در تاریخ ۳۰ مهر با ارائه درخواست کتبی و اعلام شماره حساب شبا، پرداخت خواهد شد. دقت کنید که تصویر آگهی روزنامه رسمی مربوط به آخرین تغییرات مدیران و صاحبان امضای مجاز به نشانی امور سهامداران بانک ملت ضمینه مهم این دریافت سود خواهد بود.
عملکرد مالی بانک ملت در سال مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۲
- خالص درآمد های کارمزدی : به ۸.۷ هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال قبل ۴۵ درصد افزایش داشته است.
- درآمد کل تسهیلات : به ۱۳۳.۳ هزار میلیارد تومان رسیده که رشد ۴۴ درصدی نسبت به سال قبل داشته و بانک را در رتبه نخست میان بانک های بورسی قرار داده است.
- سپرده های بلندمدت ریالی : به ۳۲۸.۴ هزار میلیارد تومان رسیده که رشد ۳۸ درصدی نسبت به سال قبل داشته است.
- سپرده های کوتاهمدت : به ۱۸۶.۲ هزار میلیارد تومان رسیده که با سهم ۲۸ درصدی از کل سپرده های کوتاه مدت ریالی بانک های بورسی، پیشتاز است.
- مجموعه تسهیلات ریالی و ارزی : با ۱۶ درصد رشد نسبت به سال قبل به ۱.۲ هزار هزار میلیارد تومان رسیده است.
- نسبت تسهیلات به کل منابع : با مدیریت بهینه نقدینگی و رعایت بهداشت اعتباری، به میزان ۲۱ درصد افزایش یافته که این امر علاوه بر کسب رتبه برتر بین بانک های بورسی، باعث افزایش سود آوری بانک شده است.
دستاورد ها و فعالیت های بانک ملت
- شعب و کارمندان : بانک ملت با ۴۵ شعبه در داخل و ۴ شعبه در خارج و مالکیت سهامداری ۴ بانک مستقل خارجی، به همراه ۲۴,۴۸۰ کارمند توانمند و با ارائه طیف وسیعی از خدمات مالی و بانکی در سطوح مختلف شرکتی، تجاری و شخصی یکی از اثرگذار ترین نهاد های مالی و اقتصادی است.
- مشتریان و حساب ها : تعداد مشتریان حقیقی و حقوقی بانک در پایان اسفند به بیش از ۴۱ میلیون و تعداد حسابها از ۵۵ میلیون حساب فراتر رفته است. لازم به ذکر است که بر اساس آخرین رتبه بندی معتبر سازمان مدیریت صنعتی، برترین بانک ایرانی در شاخص های مهم فروش و دارایی، بانک ملت می باشد.
- شاخص ارزیابی عملکرد بانک : تراز عملیاتی و حاشیه سود بانک ها، شاخص های ارزیابی عملکرد آن ها می باشد. از مهمترین عوامل اثرگذار و حاشیه سود بانک ها می توان به حرفه گرایی و مدیریت هوشمندانه منابع و مصارف، کنترل قیمت تمام شده پول، رعایت بهداشت اعتباری و مدیریت نقدینگی اشاره کرد.
- تراز عملیاتی و حاشیه سود : تراز عملیاتی بانک به ۷۲.۵ هزار میلیارد تومان رسیده و نسبت به سال قبل با بیش از ۲۷ درصد رشد، رتبه برتر در بین بانک های بورسی را کسب کرده است.
- سود خالص: بانک ملت در پایان اسفند سود خالص ۹۷.۱ هزار میلیارد تومانی محقق کرده که جهش بینظیر ۳۱۶ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل را نشان میدهد.
دیگر نکات کلیدی
- اعتبارات اسنادی داخلی : با مانده ۶۲.۷ هزار میلیارد تومان، سهم ۲۶.۱۸ درصدی از این بازار و رتبه دوم میان بانک های تجاری را داراست.
- ضمانتنامه های ریالی : مانده تعهدات ضمانت نامه های ریالی با رشد ۶۳ درصدی به ۱۵۸.۷ هزار میلیارد تومان رسیده و سهم ۲۱.۲ درصدی از این بازار را حفظ کرده است.
- نسبت کفایت سرمایه : این نسبت به ۱۰.۷۸ درصد رسیده که نشان از موفقیت بانک در مدیریت و ترکیب دارایی ها دارد. نسبت کفایت سرمایه یکی از نسبت های سنجش سلامت عملکرد و سواد مالی بانک ها و موسسات اعتباری و شاخصی برای ارزیابی پوشش ریسک است.
- درآمد های کارمزدی در دو ماه : بالغ بر ۵ هزار میلیارد تومان بوده در حالی که در دو ماهه سال گذشته بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان بود.
برنامههای آینده
بانک ملت با استفاده حداکثری از معافیت مالیاتی ناشی از افزایش سرمایه و تجدید ارزیابی دارایی ها، به دنبال افزایش سود آوری و ارائه خدمات بهتر به سهامداران است. این گزارش نشان دهنده عملکرد قوی و برنامههای توسعهای بانک ملت است که نوید بخش آینده ای روشن برای سهامداران و صنعت بانکداری می باشد.
همچنین بخوانید: نحوه دریافت سود تقسیمی