در پایان معاملات بورس آخرین روز کاری در هفته جاری که شاخص کل با بیشترین اثر مثبت سه نماد “فارس، میدکو، پارس” با رشد بیش از ۲۴ هزار واحد همراه شد و در محدوده یک میلیون و ۵۲۰ هزار واحد قرار گرفت، همچنین شاخص هم وزن هم که با تاثیرپذیری یکسان از کلیه بازار، صعود ۸۴۸۲ واحد را رقم زد و به سطح ۴۵۵ هزار واحد رسید، نماد ۱۵ شرکت از جمله یک بانک، دو شرکت سیمانی، زیرمجموعه “خودرو” و دو انبوه ساز مشمول معاملات مشکوک شدند که ثنوسا (سرمایه گذاری توسعه و عمران اردبیل) در صدر دیگر نمادها ایستاد.
حجم مشکوک در بورس به چه معناست؟
نحوه تشخیص حرکت مشکوک سهم چگونه است؟
معاملات مشکوک ۱۵ شرکت بورسی و فرابورسی
روز گذشته در دو بازار بورس و فرابورس بیش از ۹.۹ و ۱۶.۲ هزار میلیارد تومان جابجا شد که بالا بودن ارزش معاملات فرابورس مربوط به معاملات اوراق است و بیشترین حجم معاملات هم به بانک دی با داد و ستد ۱.۶ و ۱.۳ میلیارد سهم و پالایشگاه بندرعباس، سرمایه گذاری توسعه و عمران کرمان، پارس خودرو به همراه سایپا با تقاضای بیش از ۵۸۶، ۵۳۴، ۵۱۸ و ۵۰۷ میلیون سهمی تعلق گرفت. حال آنکه ۱۵ شرکت با داد و ستد ۲۶ تا چهار برابری نسبت به میانگین یک ماهه در ردیف معاملات مشکوک قرار گرفتند.
سرمایه گذاری توسعه و عمران اردبیل شرکت حاضر در تابلو زرد بازار پایه فرابورس که با افت ۱.۲ درصدی قیمت سهام، شاهد داد و ستد ۷ میلیون سهمی شد، در صدر ایستاد.
بعد از “ثنوسا” نیز شرکت های سیمان ممتازان کرمان، سرمایه گذاری ساختمانی بین المللی نام آوران مهندسی، محور خودرو (زیرمجموعه ایران خودرو)، گرانیت بهسرام، سیمان مجد خواف، گروه توسعه هنر ایران، بانک کارآفرین، معدنی دماوند، قند ثابت خراسان، بیسکویت گرجی، بیمه آرمان، تراکتورسازی ایران، کارتن ایران و کابل البرز مشمول معاملات مشکوک شدند.