عباسعلی حقانی نسب مدیر عامل شرکت سبدگردان هدف می باشد که از سال ۷۶ آغاز و تا سال ۸۴ در مسئولیت های متفاوتی مانند نظارت بر شرکت ها، ارزیابی سهام و … فعالیت داشته و در حال حاضر هم مدیرعامل شرکت سبدگردان هدف می باشد در روز شنبه ۲۳ آذر ماه ساعت ۱۱ صبح میهمان برنامه آینده ضرب سکه رادیو گفتگو خواهد بود و با وی درباره اهمیت بازار سرمایه و نقش سبدگردانی ها در کاهش ریسک سرمایه گذاری مصاحبه ای انجام خواهد شد.
آقای عباسعلی حقانی نسب میهمان برنامه آینده ضرب سکه رادیو گفتگو
گفتگو زنده رادیویی با آقای حقانی نسب در برنامه ضرب سکه با موضوع اهمیت بازار سرمایه و نقش سبدگردانی ها در کاهش ریسک سرمایه گذاری.
- _شنبه ۲۳ آذر ماه ساعت ۱۱ صبح
- _رادیو گفتگو،موج FM ردیف ۱۰۳.۵ مگاهرتز
- 🔗لینک پخش زنده: www.radiogoftogoo.ir
عباسعلی حقانی نسب مدیر عامل شرکت سبدگردان هدف می باشد که فعالیت خود را از سال ۷۶ آغاز و تا سال ۸۴ در مسئولیت های متفاوتی مانند نظارت بر شرکت ها، ارزیابی سهام، بازرسی مدیر بورس منطقه ای خراسان و مدیر اجرایی هماهنگی بورس های منطقه ای فعالیت داشته است.
آقای حقانی نسب سپس در بخش خصوصی در ابتدا به عنوان کارگزار و سپس در جایگاه مدیر عامل شرکت سبدگردان هدف تا به حال در بازار سرمایه به فعالیت خود ادامه داده است.
نقش شرکت های سبدگردان در کاهش ریسک سرمایه گذاری
افرادی که قصد ورود به بازار سرمایه را دارند در ابتدای ورود دانش کافی در این زمینه ندارند و کارگزاری که در آن کد بورسی گرفته فقط واسط بین سرمایه گذار و بازار سرمایه است و به دستور شخص فقط خرید و فروش می نمایند و در زمینه مشاوره و مدیریت سرمایه گذاری دخالتی نمی کند.
شرکت های سبدگردان هم به منظور حل اینگونه مشکلات راه اندازی شده اند به این صورت که شرکت های سبدگردان وظیفه ی مدیریت پرتفوی و گرداندن سبد دارایی افراد در بورس را بر عهده دارند و با توجه به کارکرد آنها میتوان شرکت های سبدگردان را ابزاری برای مدیریت سرمایه گذاری در بورس دانست.
بیشتر بخوانید: دلیل تاکید بر بازدهی سرمایه گذاری در سبدگردانی
مصاحبه قبلی اقای حقانی نسب با نشریه ی بین المللی “دنیای سرمایه گذاری”
با توجه به مصاحبه قبلی ایشان با نشریه ی بین المللی “دنیای سرمایه گذاری“.شماره ۳۶.آبان ماه ۹۸ به بیان مهم ترین بخش های این مصاحبه میپردازیم.
-در رابطه با سوال “سبدگردان هدف چه تسهیلاتی در اختیار مشتریان خود قرار میدهد؟” پاسخ داد که در این شرکت امکان سرمایه گذاری برای تمام اقشار و دهک های درآمدی مختلف را فراهم کرده ایم و خود را مجری بهترین طرح ها برای سرمایه گذاری در بازار سرمایه می دانیم.
فعالیت شرکت سبد گردان هدف ۴ مزیت دارد:
- سود بیشتری را در مقایسه با سایر بازارها در پی دارد.
- سرمایه گذاری با مبلغ کم امکان پذیر است.
- سود حاصل شده از این سرمایه گذاری به قیمت تورم و زیان سایر افراد جامعه تمام نمی شود.
- سود در خدمت جامعه و توسعه آن است.
این شرکت با توجه به روحیه ریسک پذیری افراد مختلف و سود مورد انتظار آن ها فرصت سرمایه گذاری در صنایع و بخش های مختلف مانند زعفران طلا مسکن پتروشیمی دارویی و سایر بخش ها را فراهم نموده است.
همچنین ایشان به سوال آن ها تحت عنوان “فعالیت شرکت های سبدگردان چه تاثیری بر وضعیت تورم در کشور دارد” اینگونه پاسخ داد که تورم موجود در کشور به علت نقدینگی ایجاد شده بر اثر سود سپرده گذاری در بانک ها بوده است و از نظر علم اقتصاد سود سپرده بانکی بدترین نوع سرمایه گذاری می باشد به این دلیل که سود سرمایه گذار از محل خلق نقدینگی و آسیب به ضعیف ترین اقشار جامعه فراهم می شود.
خلق نقدینگی غیر مولد باعث افزایش تورم می شود که افزایش تورم هم باری بر دوش اقشار ضعیف و دهک های پایین در جامعه است.
شما میتوانید با سرمایه گذاری در بازار سرمایه، هم نقدینگی در جامعه ایجاد نکنید و هم سبب رونق اقتصاد، تولید، ایجاد کسب و کار شوید و این عوامل در نهایت باعث افزایش رفاه و ارتقا وضعیت معیشتی اقشار مختلف جامعه می گردد.
بیشتر بخوانید: علت تورم اقتصادی در ایران چیست
در ادامه در پاسخ به سوال “آیا تحریم ها به شکل مستقیم یا غیر مستقیم بر فعالیت بازار سرمایه ایران تاثیر داشته” گفت: به طور قطعی تحریم ها تاثیراتی بر اقتصاد کشور داشته است اما در بازار سرمایه با توجه به اینکه افزایش سرمایه ها باعث افزایش سود آوری شرکت ها می شود و ارزش اسمی سهام آنها افزایش می یابد تحریم ها چندان اثری نداشته و حتی بازار سرمایه در کاهش تبعات تحریم ها برای اقتصاد کشور مفید بوده است.
وی ادامه داد: در دنیا بازار سرمایه تنها بازار شفافی است که در آن پولشویی بسیار دشوار می باشد زیرا تمام معاملات بر آن به شکلی شفاف انجام می شود و شرکت ها سهامی عام هستند. بصورتی که بازار سرمایه قدرتمند نشان دهنده شفافیت بیشتر در ساز و کار مالی کشور است و رتبه اعتباری برای سرمایه گذاری خارجی را کاهش می دهد.
آقای حقانی نسب در پاسخ به سوال “ چه پیشنهادی برای بهبود وضعیت بازار سرمایه ایران دارید؟”بیان کرد که با توجه به نقشی بازار سرمایه در رشد اقتصادی کشور و پشتوانه مهمی که برای دولت حساب میشود برای حل مشکلات و توسعه این بازار ۳ پیشنهاد دارم:
- فعالیت بانک های تجاری و اعتباری که به چرخه خلق نقدینگی متصل هستند باید فقط به حوزه اعتباری تبدیل شوند و برای مشتریان خود فقط حساب های سپرده قرض الحسنه مبنی بر قوانین بانکداری اسلامی قوانین بانکداری اسلامی افتتاح کنند و از گشودن حساب های سپرده سرمایه گذاری برای مشتریان خودداری نمایند. این اقدام به توقف خلق نقدینگی و خروج ان از چرخه بانکی و در نهایت جلوگیری از رشد تورم، منجر خواهد شد و باید نرخ سپرده های بانکی به زیر ۴درصد کاهش یابد.
- همزمان با این کاهش بازار بدهی یعنی انشار اوراق قرضه مشارکت و صکوک که توسط شرکت ها و بانک مرکزی یا خود دولت انجام می شود در بازار سرمایه توسعه یابد.
- شرکت های سبدگردان و صندوق های سرمایه گذاری که به مردم کمک می کنند تا در این بازار سرمایه گذاری کنند باید مورد حمایت دولت قرار بگیرند تا رابطه مردم با بازار سرمایه تقویت گردد و بازار سرمایه از حالت الان خود که همراه با ریسک زیادی است خارج شود
ایشان در سخن های پایانی شان در این مصاحبه اشاره کردند که ما به عنوان یکی از نخستین شرکت های سبدگردان فرهنگ سازی برای فعالیت در بازار سرمایه را از رسالت های خود میدانیم و به همین دلیل دوره های آموزشی را در سطوح مقدماتی برای فعالیت در بازار بورس تاسیس کرده و برای افرادی که دانش و تحصیلات ویژه در رشته های مالی دارند شبکه ای برای تحلیل و ارزیابی بازار سرمایه فراهم کرده ایم تا آن ها در این دوره شرکت نموده و از انها بهره مند شوند.