پیشنهاد افزایش سرمایه ۳۲۳، ۱۶۷، ۴۰۹، ۴، ۲۶ و ۲۰۰ درصدی شرکت های فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش، به پرداخت ملت، سرمایه گذاری بهمن، قند نیشابور، بیمه کارآفرین و دارو سازی عبیدی از دو محل سود انباشته و مطالبات و آورده نقدی سهامداران از سوی سازمان بورس مورد بررسی قرار گرفت و انجام آنها بلامانع اعلام شد. به این ترتیب “افق، پرداخت، وبهمن، قنیشا، وآفری، دعبید” با دریافت مجوز افزایش سرمایه آماده برگزاری مجمع فوق العاده در مهلت دو ماهه شدند.
شرکت های آلومینیوم ایران، تامین سرمایه لوتوس پارسیان، توسعه و عمران نائین، شیمی دارویی داروپخش، پتروشیمی بوعلی سینا و توزیع داروپخش نیز به ترتیب مجوز افزایش سرمایه ۲۹۴، ۶۰، ۱۱۴، ۹۸، ۳۱۳ و ۵۰ درصدی گرفتند. در ادامه جزئیات این افزایش سرمایه ها را بخوانید.
شرکت بهداشتی ساینا نیز مجوز افزایش سرمایه ۷۵۰ درصدی دریافت کرد.
در تازه ترین اعلام ها، شرکت های پرداخت الکترونیک سامان کیش، سرمایه گذاری بوعلی و مهندسی نصیر ماشین از دریافت مجوز افزایش سرمایه ۴۳، ۱۰۰ و ۱۶ درصدی خبر دادند. جزئیات افزایش سرمایه “سپ، بوعلی، خنصیر” را در ادامه بخوانید.
درباره افزایش سرمایه از محل سود انباشته بخوانید.
درباره افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و مطالبات سهامداران بیشتر بدانید.
صدور مجوز افزایش سرمایه چند شرکت بورسی
به گزارش سبدگردان هدف، شش شرکت فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش، به پرداخت ملت، سرمایه گذاری بهمن، قند نیشابور، بیمه کارآفرین و دارو سازی عبیدی از سازمان بورس مجوز افزایش سرمایه ۴ تا ۴۰۹ درصدی گرفتند که جزئیات آن به شرح ذیل است.
به نقل از بورس پرس، “افق” سرمایه فعلی را از ۳۰۰ میلیارد به ۱.۲۷ هزار میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته اعمال و صرف اصلاح ساختار مالی، تامین سرمایه در گردش و استفاده از مزایای تخفیف مالیاتی موضوع بند ف تبصره ۲ قانون بودجه می شود.
سرمایه فعلی “پرداخت” از ۳۰۰ به ۸۰۰ میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته و صرف سرمایه گذاری و توسعه جایگاه شرکت و استفاده از مزایای معافیت مالیاتی موضوع بند ف تبصره ۲ قانون بودجه می شود.
همچنین “وبهمن” سرمایه فعلی را از ۲۷۵ میلیارد به ۱.۴ هزار میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی اعمال می شود.
سرمایه فعلی “قنیشا” از ۳۸۵ به ۴۰۰ میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت بورسی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی اعمال می شود تا قادر به اصلاح ساختار مالی و تأمین سرمایه در گردش جهت خرید مواد اولیه شود.
در این میان، “وآفری” سرمایه فعلی را از ۹۵۰.۴ میلیارد به ۱.۲ هزار میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت حاضر در تابلو زرد بازار پایه از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی اعمال می شود.
سرمایه فعلی “دعبید” هم از ۴۵۰ میلیارد به ۱.۳۵ هزار میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی اعمال می شود.
“فایرا” با تامین مالی ۲.۸ هزار میلیارد تومانی از محل سود انباشته و ۴۱۷.۳ میلیون تومان دیگر از محل اندوخته ها و به منظور اصلاح ساختار مالی و تامین سرمایه در گردش، سرمایه فعلی را از ۹۶۲.۹ میلیارد به ۳.۷ هزار میلیارد تومان می رساند.
“دتوزیع” با تامین مالی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و به منظور اصلاح ساختار مالی و تامین سرمایه در گردش، سرمایه فعلی را از ۱۲۰ به ۱۸۰ میلیارد تومان می رساند.
در این میان، “لوتوس” نیز با تامین مالی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی، سرمایه فعلی را از ۱.۵ به ۲.۴ هزار میلیارد تومان می رساند تا صرف اصلاح ساختار مالی و جلوگیری از خروج نقدینگی شود.
محل تامین مالی “بوعلی” ، تجدید ارزیابی دارایی ها بوده که با هدف اصلاح ساختار مالی، سرمایه فعلی را از ۳۵۰ میلیارد به ۱.۴ هزار میلیارد تومان می رساند.
“دشیمی” نیز با تامین مالی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و به منظور اجرای طرح توسعه و تامین منابع مالی جدید برای گسترش فعالیتها، سرمایه فعلی را از ۴۵.۵ به ۹۰ میلیارد تومان می رساند.
“خعمرا” نیز با تامین مالی از محل آورده نقدی سهامداران و به منظور اجرای طرح خط ماشینکاری جدید، سرمایه فعلی را از ۶۵.۴ به ۱۴۰ میلیارد تومان می رساند.
“ساینا” با تامین مالی ۶۰ میلیارد تومانی از محل آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی و ۱۵ میلیارد تومان دیگر از محل سود انباشته، سرمایه فعلی را از ۱۰ به ۸۵ میلیارد تومان می رساند تا صرف راه اندازی خط تولید اسید سولفونیک و سدیم لوریل اتر سولفات شود.
“سپ” در نظر دارد با تامین مالی از محل سود انباشته و به منظور اصلاح ساختار مالی، جلوگیری از خروج نقدینگی و خرید کارت خوان، سرمایه فعلی را از ۸۰۰ میلیارد به ۱.۱۴ هزار میلیارد تومان برساند. همچنین مجمع فوق العاده می تواند با انجام افزایش سرمایه از ۱.۱۴ به ۱.۳ هزار میلیارد تومان از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی موافقت و اختیار عملی شدن آن را به مدّت ۲ سال به هیات مدیره تفویض کند تا پس از أخذ مجوز از سازمان نسبت به عملی شدن آن اقدام شود.
“وبوعلی” نیز با تامین مالی از محل سود انباشته و به منظور اصلاح ساختار مالی، سرمایه فعلی را از ۳۰۰ به ۶۰۰ میلیارد تومان می رساند.
در این میان “خنصیر” نیز با تامین مالی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی، سرمایه فعلی را از ۱۲۳ به ۱۴۳ میلیارد تومان می رساند.