بعد از مجاز شدن فروش سهام عدالت از شنبه ۱۰ خرداد، عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد که بانک و کارگزاری ها تنها نهادهای مجاز برای فروش سهام عدالت هستند و هیچ نهاد دیگری برای معاملات سهام عدالت در نظر گرفته نشده است. اما چه تفاوتی بین این دو روش وجود دارد؟
برای فروش سهام عدالت تا ۱۵ خرداد فرصت باقیست تا سهامداران از طریق بانک و کارگزاری ها تا ۳۰ درصد سهام خود را به فروش برسانند و افرادی که هنوز روش آزادسازی را انتخاب نکرده اند با مراجعه به سایت WWW.SAMANESE.IR می توانند روش آزادسازی سهام عدالت خود را انتخاب کنند، عدم مراجعه برای انتخاب روش به معنی انتخاب روش غیر مستقیم می باشد.
در فروش ۳۰ درصد از سهام عدالت از طریق کارگزاری امکان انتخاب نوع سهام وجود دارد
سوالی که مطرح می شود این است که تفاوت فروش سهام عدالت در بانک و کارگزاری چیست و بهتر است کدام روش را انتخاب کنیم؟
حسین فهیمی سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت در مورد تفاوت فروش سهام عدالت در بانک و کارگزاری گفت: سهامداران برای فروش سهام عدالت از طریق کارگزاری ها می توانند تا ۳۰ درصد از سهام شرکت ها را انتخاب کنند و برای فروش آنها اقدام کنند. (توجه داشته باشید که سقف از سوی کارگزار تعیین می شود.)
برای فروش سهام عدالت از طریق بانک نیازی به کد بورسی نیست
اما فروش سهام عدالت در بانک و کارگزاری به این شکل است که برای فروش سهام عدالت از طریق بانک نیازی به کد بورسی نیست و تنها با کد ملی امکان پذیر است که روز گذشته اولین مرحله فروش آن برای افرادی که روش مستقیم را انتخاب کرده بودند انجام گرفته است.
نکته قابل توجه اینکه در فروش سهام عدالت از طریق بانک امکان انتخاب نوع سهام برای سهامدار وجود ندارد
همچنین بخوانید: پیام مهم کارگزاریها در رابطه با فروش سهام عدالت/برای تغییر کارگزار اقدام نکنید