عرضه اولیه های سال ۹۹ مشخص شدند

عرضه اولیه های سال 99

در ابتدای سال ۹۹ اخبار خوبی از سمت دولتمردان از جمله رئیس جمهور و وزیر اقتصاد به گوش می رسد که اولویت اول اقتصادی را بر پایه بورس گذاشتند که امیدواریم در عمل نیز این اتفاق بیفتد. در سال ۹۹ انتظار می رود توجه ویژه ای به بازار سرمایه و بورس شود و احتمالا شاهد رشد خوب شاخص بورس و ورود شرکت های دولتی به بازار بورس خواهیم بود. در ادامه لیستی از شرکت هایی که پذیره نویسی کرده اند و درسال ۹۹ عرضه اولیه خواهند شد را خواهید دید.

به محض اطلاع از زمان دقیق عرضه اولیه های سال ۹۹، اطلاع رسانی خواهد شد.

۱۶ شرکت در صف عرضه اولیه سال ۹۹

  1. پلیمر آریاساسول با نماد آریا
  2. سرمایه گذاری تامین اجتماعی با نماد شستا
  3. مجتمع صنایع لاستیک یزد با نماد پیزد
  4. رایان هم افزا با نماد رافزا
  5. شیر پاستوریزه پگاه گیلان با نماد غگیلا
  6. لیزینگ پارسیان با نماد ولپارس
  7. توسعه مسیر برق گیلان با نماد بگیلان
  8. ایمن خودرو شرق با نماد خیمن
  9. پتروشیمی بوعلی سینا با نماد بوعلی
  10. تولید نیروی جنوب غرب صبا با نماد بصبا
  11. ترانسفورماتور توزیع زنگان با نماد برانسفو
  12. پتروشیمی ایلام با نماد شایلام
  13. پتروشیمی مروارید با نماد شمروارید
  14. پالایش نفت جی با نماد شجی
  15. راه آهن حمل و نقل با نماد حرآهن
  16. صنایع چوب خزر کاسپین با نماد چخزر

 

13 پاسخ

  1. عرضه های اولیه خیلی کار سنجیده و خوبی برای وضعیت اقتصادی ایران و همچنین سوق دادن عده ای بیشتر به سمت بورس هست ولی تعداد سهامی که عرضه می شود بسیار محدود است , برخی اوقات فقط چند ده سهم ( ۳۸ عدد سهم یا ۵۰ سهم یا… ) بنظر میرسه تدبیری بشه که این عرضه ها افزایش تعدادسهم ( حداقل ۱۰۰۰) به بالا داشته باشه . تشکر .

  2. عرضه اولیه برای تازه واردها و قشر کم درآمد و متوسط جامعه بسیار مفید است. از طرفی عده ی زیادی را به طرف بازار بورس می‌کشانند و این موضوع برای بورس بسیار مهم است زیرا بازار بورس دنبال کسب توجه و سرمایه بیشتر است و نتیجه آن بسیار به نفع جامعه و کشور است و اقتصاد کشور را شکوفا می‌کند.
    از این موضوع نتیجه می گیریم عرضه ی اولیه نقش مهمی دارد و باید عرضه های اولیه بیشتر و مهم‌تر از این، سهام عرضه ی اولیه باید بسیار بالاتر رود. این سهام عرضه اولیه کنونی بسیار کم و غیرقابل توجه است.
    امیدوارم هرچه زودتر تدبیری اندیشیده شود.
    با آرزوی موفقیت

  3. عرض اولیه های جدید حدودی در چ تاریخ هایی خواهند بود؟ باید بدونیم تا بتونیم هزینه خرید اونرو پس انداز کنیم؛ در خرداد و تیرماه اوایل اواسط یا اواخرش خواهد بود؟؟؟

  4. این نظرات رو میشه به بالا انتقال بدید که تعداد سرمایه گذارها زیاد شده ، عرضه اولیه خیلی کم به همه میرسه …
    به نظر من هر عرضه اولیه کمتر از یک میلیون تومان بی ارزشه و انگیزه ها رو تضعیف تر میکنه ….

  5. سلام دوستان
    بورس ایران هنوز در آغاز راه است .قطعا با صبر و حوصله ی سهامداران راه شکوفایی و رشد بیشتر در پیش است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *