پیشنهاد افزایش سرمایه ۱۰۲، ۷۵، ۱۱۶۹، ۶۳، ۱۰۸، ۵۶۱ و ۱۰۰ درصدی شرکت های بورسی و فرابورسی کابل البرز، رایان هم افزا، کمک فنر ایندامین سایپا، گروه صنایع بهشهر، بانک پاسارگاد، لعابیران و فولاد شاهرود از چهار محل سود انباشته، تجدید ارزیابی دارایی ها، اندوخته، مطالبات سهامداران و آورده نقدی، از سوی سازمان بورس مورد بررسی قرار گرفت و انجام آنها بلامانع اعلام شد. به این ترتیب “بالبر، رافزا، خکمک، وصنا، وپاسار، شلعاب و فرود” با دریافت مجوز افزایش سرمایه، آماده برگزاری مجمع فوق العاده در مهلت قانونی دو ماهه شدند.
۷ شرکت بورسی و فرابورسی مجوز افزایش سرمایه گرفتند
به گزارش سبدگردان هدف، هفت شرکت کابل البرز، رایان هم افزا، کمک فنر ایندامین سایپا، گروه صنایع بهشهر، بانک پاسارگاد، لعابیران و فولاد شاهرود موفق به دریافت مجوز افزایش سرمایه از سازمان بورس شدند که جزئیات به شرح زیر است:
“بالبر” با تامین مالی از محل سود انباشته و برای اصلاح ساختار مالی، سرمایه فعلی را از ۳۱.۶ به ۶۴ میلیارد تومان می رساند.
“رافزا” نیز با تامین مالی از محل سود انباشته و به منظور اصلاح ساختار مالی و جبران مخارج سرمایه ای انجام شده، جلوگیری از خروج نقدینگی و بهبود نسبت های مالی، سرمایه فعلی را از ۲۰ به ۳۵ میلیارد تومان می رساند. همچنین مجمع فوق العاده می تواند با انجام افزایش سرمایه از ۳۵ به ۱۰۰ میلیارد تومان از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی موافقت و اختیار عملی شدن آن را به مدّت ۲ سال به هیات مدیره تفویض کند تا پس از أخذ مجوز سازمان نسبت به عملی شدن آن اقدام شود.
همچنین بخوانید: سازوکار افزایش سرمایه از محل سود انباشته چگونه است
“خکمک” هم با تامین مالی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها، سرمایه فعلی را از ۳۲ به ۴۰۷.۲ میلیارد تومان می رساند تا صرف اصلاح ساختار مالی شود.
“وصنا” هم در نظر دارد سرمایه فعلی را از ۵۰۰ به ۸۱۷.۱ میلیارد تومان برساند. محل تامین مالی سود انباشته و با منظور جلوگیری از خروج نقدینگی و رشد پرتفوی سرمایه گذاری کوتاه مدت می باشد.
“وپاسار” نیز در نظر دارد با تامین مالی ۱۲.۴ هزار میلیارد تومانی از محل سود انباشته و ۱.۷ هزار میلیارد تومان دیگر از محل اندوخته، سرمایه فعلی را از ۱۳.۱ به ۲۷.۲ هزار میلیارد تومان برساند تا قادر به افزایش سقف اعطای تسهیلات، بهبود نسبت های بانکی و توسعه خدمات گردد.
“شلعاب” نیز می خواهد به منظور اصلاح ساختار مالی و تامین سرمایه در گردش و با تامین مالی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها، سرمایه فعلی را از ۶۰ به ۳۹۶.۶ میلارد تومان برساند. شایان ذکر است که مجمع فوق العاده می تواند با انجام افزایش سرمایه از ۳۹۶.۶ به ۴۶۶.۶ میلیارد تومان از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی موافقت و اختیار عملی کردن آن را به مدّت ۲ سال به هیات مدیره تفویض کند تا پس از أخذ مجوز سازمان نسبت به عملی شدن آن اقدام شود.
و در آخر “فرود” نیز با تامین مالی از محل آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی، سرمایه فعلی را از ۲۷۰ به ۵۴۰ میلیارد تومان می رساند تا صرف اجرای طرح تولید کلاف مفتول شود.
درباره افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و افزایش سرمایه محل آورده و مطالبات سهامداران بیشتر بدانید.