پیشنهاد افزایش سرمایه ۴۴۰، ۳۴، ۴۰۰ و ۲۰۰ درصدی شرکت های سیمان مجد خواف، صنعتی بهشهر، نورد آلومینیوم و حمل و نقل توکا توسط سازمان بورس مورد بررسی قرار داد و انجام آنها را بلامانع اعلام کرد. به این ترتیب “سخواف، غبشهر، فنوال و حتوکا” با دریافت مجوز آماده برگزاری مجمع فوق العاده در مهلت قانونی دو ماه شدند.
مجوز افزایش سرمایه ۳۴۴، ۲۰۰ و ۲۰ درصدی سه شرکت شیمیایی کیمیاگران امروز، پشم شیشه ایران و بیمه آرمان توسط سازمان بورس صادر شد. جزئیات را ادامه بخوانید.
صدور مجوز افزایش سرمایه شرکت های بورسی در مهر ماه
به گزارش سبدگردان هدف، چهار شرکت سیمان مجد خواف، صنعتی بهشهر، نورد آلومینیوم و حمل و نقل توکا از سازمان بورس مجوز افزایش سرمایه گرفتند که جزئیات آن به شرح ذیل است:
“سخواف” با تامین مالی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و به منظور اصلاح ساختار مالی، سرمایه فعلی را از ۵۳ به ۲۸۶.۴ میلیارد تومان می رساند.
“غبشهر” نیز با تامین مالی از محل سود انباشته، سرمایه فعلی را از ۲.۲ به ۲.۹ هزار میلیارد تومان می رساند تا صرف اصلاح ساختار مالی، جبران مخارج سرمایه ای و جلوگیری از خروج نقدینگی شود.
“فنوال” نیز با تامین مالی از محل سود انباشته و با هدف خرید ماشینآلات و تجهیزات، سرمایه فعلی را از ۶۷.۸ به ۳۳۹.۱ میلیارد تومان می رساند.
“حتوکا” نیز با تامین مالی از محل سود انباشته سرمایه فعلی را به منظور جبران مخارج سرمایه ای انجام شده و اجرای طرح توسعه انبار ترانزیت، از ۳۳ به ۹۹ میلیارد تومان می رساند.
مطالعه بیشتر: افزایش سرمایه از محل سود انباشته چیست
“شکام” با تامین مالی از محل سود انباشته و به منظور اصلاح ساختار مالی، سرمایه فعلی را از ۹۰ به ۴۰۰ میلیارد تومان می رساند.
“کپشیر” نیز با تامین مالی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی، سرمایه فعلی را از ۵۰ به ۱۵۰ میلیارد تومان می رساند تا صرف انتقال کارخانه و نوسازی ماشین آلات شود. مجمع فوق العاده می تواند با انجام افزایش سرمایه از ۱۵۰ به ۲۵۰ میلیارد تومان از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی موافقت و اختیار عملی شدن آن را به مدّت ۲ سال به هیات مدیره تفویض کند تا پس از أخذ مجوز سازمان نسبت به عملی کردن آن اقدام شود.
در این میان “آرمان” نیز سرمایه فعلی را از ۲۵۰ به ۳۰۰ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت از محل آورده نقدی سهامداران بوده و قرار است صرف اصلاح ساختار مالی و احراز شرایط بیمه مرکزی گردد. همچنین مجمع فوق العاده می تواند با انجام افزایش سرمایه از ۳۰۰ به ۵۰۰ میلیارد تومان از محل آورده نقدی سهامداران موافقت و اختیار عملی شدن آن را به مدّت ۲ سال به هیات مدیره تفویض کند تا پس از أخذ مجوز سازمان و بیمه مرکزی نسبت به عملی کردن آن اقدام شود.
درباره افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و مطالبات سهامداران بخوانید