پیشنهاد افزایش سرمایه ۵۰، ۴۴، ۲۵۰۰، ۲۰۰، ۲۵۰، ۱۵۵، ۱۰۰، ۱۰۰، ۱۰۰، ۱۱۱، ۳۵۰ و ۱۶ درصدی شرکت های تولید و توسعه سرب و روی ایرانیان، البرز دارو، نئوپان ۲۲ بهمن، گروه صنعتی سپاهان، داروسازی تهران شیمی ، چین چین، فولاد آلیاژی یزد، ذوب روی اصفهان، سرمایه گذاری و خدمات مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری، ایران یاسا تایر و رابر، قند لرستان و بانک کارآفرین از سوی سازمان بورس مورد بررسی قرار گرفت و انجام آنها بلامانع اعلام شد.
به این ترتیب “فتوسا، دالبر، چنوپا، فسپا، شتهران، غچین، فولادی، فروی، مدیریت، پاسا، قلرست، وکار” با دریافت مجوز افزایش سرمایه، آماده برگزاری مجمع فوق العاده در مهلت قانونی دو ماهه شدند.
۱۲ شرکت مجوز افزایش سرمایه گرفتند
به گزارش سبدگردان هدف، ۱۲ شرکت بورسی و فرابورسی موفق به دریافت مجوز افزایش سرمایه ۱۶ تا ۲۵۰۰ درصدی از سه محل سود انباشته، مطالبات سهامداران و آورده نقدی و سایر اندوخته ها شدند که جزئیات به شرح زیر است.
“فتوسا” سرمایه فعلی را از ۹۵ به ۱۴۲.۵ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت فرابورسی از محل سود انباشته به منظور اصلاح ساختار مالی اعمال می شود.
سرمایه فعلی “دالبر” از ۴۵۸ به ۶۵۸ میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اجرای طرح توسعه صرف می شود.
“چنوپا” سرمایه فعلی را از ۲ به ۵۲ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت حاضر در تابلو زرد بازار پایه از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی به منظور اصلاح ساختار مالی اجرای طرح توسعه اعمال می شود.
مجمع فوق العاده می تواند با انجام افزایش سرمایه از ۵۲ به ۱۷۲ میلیارد تومان از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی موافقت و اختیار عملی شدن آن را به مدّت ۲ سال به هیات مدیره تفویض کند تا پس از أخذ مجوز از سازمان نسبت به عملی کردن آن اقدام شود.
سرمایه فعلی “فسپا” از ۱۳۰ به ۳۹۰ میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی، جلوگیری از خروج نقدینگی و استفاده از مزایای مالیاتی اعمال می شود.
“شتهران” سرمایه فعلی را از ۴۴.۵ به ۱۵۵.۹ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت حاضر در تابلو نارنجی بازار پایه از محل سود انباشته به منظور اصلاح ساختار مالی صرف می شود.
همچنین سرمایه فعلی “غچین” از ۸۴ به ۲۱۴ میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی، حفظ سرمایه در گردش و استفاده از مزایای تخفیف مالیاتی اعمال می شود.
“فولای” سرمایه فعلی را از ۵۶ به ۱۱۲ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت فرابورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی، جلوگیری از خروج نقدینگی و تامین سرمایه در گردش صرف می شود.
سرمایه فعلی “فروی” از ۹۰ به ۱۸۰ میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی، جبران مخارج سرمایه ای و تامین سرمایه در گردش اعمال می شود.
“مدیریت” سرمایه فعلی را از ۱۵۰ به ۳۰۰ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت فرابورسی از محل سود انباشته به منظور اصلاح ساختار مالی اعمال می شود.
در این میان، سرمایه فعلی “پاسا” از ۹۰ به ۱۹۰ میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اجرای فاز دوم پروژه توسعه تایرهای نسل دوم و جایگزینی دستگاه بنبوری به جای دو دستگاه بنبوری فرسوده و استفاده از مزایای معافیت مالیاتی اعمال می شود.
“قلرست” سرمایه فعلی را از ۴۰ به ۱۸۰ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته به منظور اصلاح ساختار مالی و جبران مخارج سرمایه ای اعمال می شود.
سرمایه فعلی “وکار” از ۳.۹۵ به ۴.۶ هزار میلیارد تومان می رسد. ۳۵۴.۱ میلیارد تومان از تامین مالی این بانک بورسی از محل سود انباشته و ۲۹۵.۸ میلیارد تومان دیگر از محل سایر اندوخته ها برای اصلاح ساختار مالی صرف می شود./بورس پرس
درباره افزایش سرمایه از محل سود انباشته و افزایش سرمایه از محل آورده و مطالبات سهامداران بیشتر بدانید.