پیشنهاد افزایش سرمایه ۶۸، ۱۱، ۲۸، ۲۵۰، ۲۰، ۴۰، ۶۸، ۵۰، ۲۸ و ۳۸ درصدی شرکت های جنرال مکانیک، پگاه آذربایجان غربی، ریل پرداز سیر، آهن و فولاد غدیر ایرانیان، نفت پارس، نوش پونه مشهد و سیمان هرمزگان، انتقال داده های آسیاتک، بیمه آسیا و پگاه اصفهان از محل سود انباشته و مطالبات و آورده نقدی توسط سازمان بورس مورد بررسی قرار گرفت و انجام آنها بلامانع اعلام شد. به این ترتیب “رنیک، غشاذر، فغدیر، حریل، شنفت، غپونه، سهرمز، آسیاتک، آسیا، غشصفا” با دریافت مجوز افزایش سرمایه، آماده برگزاری مجمع فوق العاده در مهلت قانونی دو ماهه شدند.
۱۰ شرکت بورسی و فرابورسی مجوز افزایش سرمایه گرفتند
به گزارش سبدگردان هدف، ۱۰ شرکت بورسی و فرابورسی موفق به دریافت مجوز افزایش سرمایه از سازمان بورس شدند که جزئیات به شرح زیر است:
“رنیک” سرمایه فعلی را از ۱۹۳ به ۳۲۵ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی اعمال می شود.
سرمایه فعلی “غشاذر” از ۱۲۳.۲ به ۱۳۷ میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته اعمال می شود تا صرف اصلاح ساختار مالی، جلوگیری از خروج نقدینگی و استفاده از مزایای مالیاتی شود.
“حریل” سرمایه فعلی را از ۳۷۳.۲ به ۴۷۶.۶ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت فرابورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی و استفاده از معافیت مالیاتی اعمال می شود.
سرمایه فعلی “فغدیر” از ۱.۲ به ۴.۲ هزار میلیارد تومان می رسد. ۱.۸ هزار میلیارد تومان از تامین مالی این شرکت فرابورسی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و ۱.۲ هزار میلیارد تومان دیگر از محل سود انباشته برای مشارکت در افزایش سرمایۀ شرکتهای سرمایه پذیر بابت مخارج انجام شده و تکمیل طرح های در دست اجرا شامل طرح گندله سازی بهاباد و طرح افزایش ظرفیت تولید آهن اسفنجی صرف می شود.
همچنین “شنفت” سرمایه فعلی را از ۱.۶ به ۲ هزار میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی و اجرای طرح توسعه اعمال می شود.
سرمایه فعلی “غپونه” نیز از ۶۴.۱ به ۹۰ میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت فرابورسی از محل سود انباشته اعمال می شود تا صرف اصلاح ساختار مالی شود.
“سهرمز” هم سرمایه فعلی را از ۱۰۸.۴ به ۱۸۲.۴ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی و استفاده از مزایای مالیاتی اعمال می شود.
سرمایه فعلی “آسیاتک” از ۲۰۰ به ۳۰۰ میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی، جلوگیری از خروج نقدینگی و حفظ توان مالی جهت تسریع فرآیندهای طرح توسعه ای مرکز داده حکیمیه صرف می شود.
“آسیا” نیز سرمایه فعلی را از ۲.۴ به ۳.۱ هزار میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته به منظور اصلاح ساختار مالی و رعایت قوانین و مقررات بیمه مرکزی اعمال می شود.
در این میان، سرمایه فعلی “غشصفا” از ۸۳.۵ به ۱۱۵.۶ میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی اعمال می شود./بورس پرس
درباره سازوکار افزایش سرمایه از محل سود انباشته و افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و مطالبات سهامداران بیشتر بدانید.