در روز دوشنبه ۱۳ آبان ماه ۹۸، روزی که شاخص بورس بیش از ۲۳۰ واحد رشد کرد، بیشتر رشد تاثیرات گروه های خودرویی و همچنین گروه های قطعات خودرویی داشتند این رشد به میزانی بود که بیشتر سهم ها در این گروه با رشد بیش از چهار درصد نرخ پایانی مواجه شدند.
به گفته خبرگزاری گسترش نیوز، روز یکشنبه شاخص کل بازده نقدی و قمیت بورس اوراق بهادار و بازار سرمایه بعد از گذشت ۳۰ دقیقه از معاملات، روند کاهشی به خود گرفت منتهی از آن لحظه تا یکی دو ساعت پایانی روند رشد دوباره خود را نشان داد.
تا اخر روز کاری تالار شیشه ایی، شاخص با یک شیب ملایم کاهشی همراه بود و در اخر، با ۲۳۰ واحد رشد نبست به روز قبل بر روی تراز ۳۰۸ هزار و ۹۶۰ واحدی بسته شد.
بیشتر بخوانید: انواع سرمایه گذاری در هدف و میزان ریسک های مختلف
شاخص کل هموزن نیز با رشد همراه بود و در نهاییت ۱۰۰۸ واحد بالا رفت و به رقم ۸۶ هزار و ۱۰۴ واحدی رسید. شاهص بازار شناور با ۸۲۹ واحد رشد تا رقم ۳۵۳ هزار ۵۷۶ واحد بالا رفت.
شاخص اول بازار نیز ۱۶۷ واحد رشد داشت که به رقم ۲۲۴ هزار و ۵۰۳ واحد رسید و شاخص ثانویه بازار با ۴۷۱ واحد به عدد ۶۲۸ هزار و ۵۲۰ واحد خودش را رساند.
بانک ملت، پتروشیمی پارس و پتروشیمی مبین سه سهمی بودند که بیشترین تاثیر کاهشی را روی شاخص بازار داشتند، به نحوی که هر کدام از این نمادها ۲۲۸، ۱۱۹ و ۱۰۵ واحد شاخصهای بازار راع کاهش دادند. اما در طرف مقابل ایران خودرو، گروه صنعتی پاکشو و سایپا هر کدام به ترتیب ۱۴۱، ۹۹ و ۹۱ واحد تاثیر افزایشی روی شاخص بازار داشتند.
بورس تهران نیار با ۲۰۳ سهم رشد نرخ و ۱۴۶ سهم افت نرخ همراه بود. در فرابورس ایران نیز ۱۰۸ رشد و ۸۹ سهم افت نرخ پایانی مواجه شدند. این گروه در ارزش معاملات نیز صدر نشین بود.
گروه بانکها و موسسات اعتباری پس از خودروییها ارزش معاملات را شاهد بودند، اما در این گروه بیشتر سهمها با کاهش نرخ روبهرو شدند از جمله نماد بانک ملت که بیشترین تاثیر کاهشی را روی شاخص بازار گذاشت در آخرین معامله با ۲.۵۶ درصد کاهش نرخ روبهرو شد.
ارزش معاملات بورس در روز دوشنبه ۱۳ آبان ماه ار آخر به مبلغ ۱۴۰۴ میلیارد تومان رسید و حجم معاملات رقم ۳.۵ میلیارد سهم و اوراق مالی را تجربه کرد. همچنین تعداد معاملات این بازار به ۲۸۶ هزار و ۴۰۱ را تجربه کرد. همچنین تعداد معاملات این بازار به ۳۸۶ هزار و ۴۰۱ واحد رساند.
آیفکس نیز با ۲.۰۶ واحد کاهش به رقم ۳۹۱۴ واحد رسید ارزش معاملات فرابورس ایران تا رقم ۷۱۲ میلیارد تومان رشد کرد که این رقم ناشی از دست بهدست شدن بیش از یک میلیارد سهم و اوراق مالی بود.