سود نقدی ۲۹۰ تومانی حکشتی در مجمع سالانه ۱۴۰۱ + زمان و نحوه پرداخت

سود نقدی 290 تومانی حکشتی در مجمع سالانه 1401 + زمان و نحوه پرداخت

شرکت کشتیرانی 10 مهر ماه با حضور ۸۲.۸ درصدی صاحبان سهام شرکت، مجمع سالانه برگزار کرد و در جریان آن ضمن قرائت نظر حسابرس و بازرس قانونی، بررسی گزارش عملکرد هیئت مدیره و تصویب صورت های مالی سال مالی منتهی به خرداد ۱۴۰۱، بنا یه پیشنهاد هیئت مدیره مقرر شد از ۴۰۴۹ ریال سود محقق شده هر سهم، ۲۹۰۰ ریال معادل ۷۲ درصد به عنوان سود نقدی میان سهامداران توزیع گردد.

“حکشتی” علاوه بر مجمع سالانه، مجمع فوق العاده نیز برگزار کرد و تطابق اساسنامه با نمونه اساسنامه سازمان بورس را به تصویب رساند.

زمان و نحوه پرداخت سود سهام ۱۴۰۱ حکشتی

به گزارش سبدگردان هدف، شرکت کشتیرانی در مجمع سالانه ۱۴۰۱، ۲۹۰ تومان سود سهام به سهامداران خود داد. سود سهامداران حقیقی ثبت نام شده در سامانه سجام روز سه شنبه مورخ ۲۴ آبان ماه جاری از طریق سجام برایشان واریز می گردد.

سهامداران حقیقی فاقد کد سجام نیز برای دریافت سود خود می توانند از ۱۷ دی ماه با همراه داشتن کارت ملی و کد بورسی، به یکی از شعب بانک ملی مراجعه و نسبت به دریافت سود سهام خود اقدام نمایند.

صندوق های سرمایه گذاری و سبدگردان های دارای کد سجامی ۲۴ آبان و سود صندوق های سرمایه گذاری و سبدگردان های فاقد کد سجام و سهامداران حقوقی، متعاقباً از طریق کدال اطلاع رسانی خواهد شد.

در مجمع سالانه حکشتی چه گذشت؟

به نقل از بورس پرس، حاشیه سود در سال مالی گذشته ۲۸ درصد و یکی دیگر از دستاورد‌ها ساماندهی بدهی‌های معوقه‌­ که از دوره‌ های گذشته باقی مانده بود. بر این اساس با سازماندهی، ساماندهی و شفاف سازی تاکنون ۶۲۰ میلیون دلار از بدهی‌ها بازپرداخت شد و گروه کشتیرانی به عنوان یکی از مشتریان خوش حساب بانک­ ها و صندوق توسعه ملی مطرح شد.

بخش اعظم هزینه‌ها مربوط به تامین سوخت مورد نیاز کشتی­‌ها است. سال گذشته ۳۶۸ هزار تُن سوخت به ارزش ۲۵۲ میلیون دلار برای ناوگان خریداری شد که بخش بسیار بزرگی از این حجم سوخت در داخل تولید و به ناوگان تحویل شد که این اقدام وزارت نفت و پالایشگاه‌ها، شایسته تقدیر است.

این گروه بر تأمین نیاز‌ها از داخل اصرار دارد و ۸۰ درصد از نیاز‌های ناوگان از تولیدکنندگان داخلی تأمین می‌شود که از این طریق از خروج ۳۰۰ میلیون دلار ارز جلوگیری شده و در این راستا، قرارداد ساخت دو فروند شناور رو-رو کانتینری و دو فروند شناور چندمنظوره با سازندگان داخلی کشتی منعقد شده است. همچنین دو دستگاه لندینگ کرافت نیز خریداری شده که تعمیرات آنها در یارد‌های داخلی انجام خواهد شد. تمامی این شناور‌ها نسبت به راه‌اندازی و توسعه فعالیت‌ها در کریدور شمال-جنوب در این مسیر به ناوگان ملی کشتیرانی ملحق می‌شوند.

همکاری‌هایی با شرکت‌های دانش بنیان در راستای تولید سوخت کم سولفور در جنوب صورت داده‌ و در کنار آن در زمینه‌های تولید قطعات و تعمیرات نیز با این شرکت‌ها همکاری می شود. قرارداد خرید ۴۰ هزار و ۸۰۰ TEU کانتینر با تولیدکنندگان داخلی منعقد شده که  ۲۰.۷ هزار TEU تحویل ناوگان شد.

تعمیرات ادواری شناور‌ها و تأمین نیروی انسانی

شرکت تعمیرات کشتی پرشیا هرمز که شرکت مشترک گروه کشتیرانی و ایزوایکو است در این زمینه بیش از پیش فعال شده و هرگونه تعمیرات شناور‌های که در داخل امکان انجام داشته باشد را در کنار دیگر یارد‌های تعمیراتی بر عهده گرفت که امید است با بروزرسانی امکانات و تجهیزات این شرکت تعمیرات کشتی به زودی تمامی تعمیرات شناور‌ها در داخل انجام شود.

با بهره‌گیری از مؤسسه با سابقه آموزشی گروه کشتیرانی نسبت به تربیت کادر دریایی مجرب اقدام شده و اکنون تقریباً تمامی ۳۶۷۸ نیروی دریایی گروه کشتیرانی از جوانان غیور و توانمند ایرانی هستند.

توان بخش فنّاوری اطلاعات

شرکت فنّاوری اطلاعات گروه از جمله شرکت‌های دانش بنیان مجموعه است که نزدیک به ۲۰ سال است نرم افزار‌های مورد نیاز ناوگان را تولید و تامین می‌کند. علی‌رغم تمام حملات سایبری که تاکنون صورت گرفته در این زمینه مشکلی پیش نیامده و امنیت سایبری در بالاترین سطح تامین شده است.

شفافیت مالی را از جمله مهم‌ترین دستاورد‌های این شرکت طی سال‌های اخیر است. طی دو سال اخیر تمامی شرکت‌های گروه حسابرسی شده‌اند در کنار آن پرونده‌های مالیاتی نیز با موفقیت مختومه شدند.

ارتقای فرآیند جذب محمولات ترانزیت خارجی از طریق جاده و ریل در راستای گسترش این کریدور عملیاتی شده ضمن اینکه در جهت تقویت بندر چابهار نیز، خط مستقیم کانتینری از این بندر به بنادر هند ایجاد شد.

بروزرسانی برنامه جامع راهبردی گروه کشتیرانی از دیگر اقدامات حوزه بازار است. کشتیرانی از معدود شرکت‌هایی است که سند راهبردی ۵ ساله‌ دارد که پویا است و هر سال و بر اساس تجربه و نیازها، بازنگری و روزآمد می‌شود.

برنامه‌ های آتی

برنامه توسعه گروه کشتیرانی به نحوی است که برای خرید و ساخت ۸۰ فروند شناور اقدام خواهد شد، ضمن اینکه ۶۵ هزار کانتینر خریداری می‌شود و ساخت دو فروند شناور ۴۰ هزار تُنی در کشتی سازی‌های داخلی نیز انجام خواهد گرفت. همچنین احداث یارد لجستیک کانتینر در بندر چابهار و خرید واگن مورد نیاز جهت تقویت شبکه حمل و نقل ترکیبی و مواردی از این دست که منجر به توسعه ناوگان خواهد شد در دستور کار قرار دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *