ریزش بورس در سایه بازگشایی ناامیدکننده نماد خودرو

ریزش بورس در سایه بازگشایی ناامیدکننده نماد خودرو

بازار بورس امروز چهارشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۴ با افت شدید شاخص‌ها و خروج پول حقیقی مواجه شد. بازگشایی نماد خودرو که انتظار می‌رفت محرک رشد بازار باشد، نتیجه معکوس داشت و به تشدید فضای منفی بازار منجر شد.

به گزارش سبدگردان هدف و به نقل از تجارت نیوز، شاخص کل بورس با کاهش ۵۲ هزار و ۱۲ واحدی (۱.۹ درصد) به سطح دو میلیون و ۶۸۱ هزار و ۸۷۷ واحد رسید. نماد خودرو با افت ۱۲ هزار و ۵۰۷ واحدی، بیشترین تأثیر را در کاهش شاخص کل داشت. شاخص هم‌وزن نیز با کاهش ۸ هزار و ۷۲۲ واحدی (۱.۰۶ درصد) به ۸۱۲ هزار و ۴۲۷ واحد رسید و شاخص کل فرابورس با افت ۲۶۸ واحدی (۱.۰۹ درصد) در سطح ۲۴ هزار و ۳۰۴ واحد بسته شد.

حجم معاملات خرد به ۱۳.۵ میلیارد برگه سهم با ارزش ۴ هزار و ۱۵۵ میلیارد تومان رسید که نسبت به روز گذشته افزایش یافت، اما همچنان در سطح پایینی قرار داشت. تراز پول حقیقی نیز منفی بود و ۴۲۲ میلیارد تومان از بازار خارج شد. صندوق‌های درآمد ثابت نیز شاهد خروج پول حقیقی بودند، در حالی که صندوق‌های طلا جذب پول حقیقی داشتند. ابهامات سیاسی و اقتصادی، از جمله اخبار منفی درباره مذاکرات ایران و آمریکا و احتمال فعال شدن مکانیزم ماشه، سرمایه‌گذاران را به فروش یا توقف معاملات سوق داده است. بازار با صف‌های فروش به ارزش ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به استقبال تعطیلات رفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *