طبق اعلام قبلی قرار است ۱۵ درصد (معادل ۴۵۰ میلیون سهم) از سهام شرکت سرمایه گذاری هامون صبا فردا چهارشنبه مورخ ۶ مرداد ماه در بازار اول معاملات فرابورس عرضه اولیه می شود. این در حالی است که جلسه معرفی سرمایهگذاری هامون صبا برای بررسی آخرین وضعیت مالی و عملکردی با حضور محسن صادقی باطانی مدیرعامل برگزار شد تا این شرکت آماده عرضه اولیه ۱۵ درصدی سهام در بازار اول فرابورس برای فردا باشد.
“وهامون” چهارشنبه ۶ مرداد ماه عرضه اولیه می شود
نقدینگی لازم برای خرید عرضه اولیه “وهامون” با مشارکت بالای ۲/۵ میلیون نفر؟
مشخصات “وهامون”/ سرمایه، سهامداران، سود و زیان، تقسیم سود، مقایسه با رقبا
برگزاری جلسه معارفه شرکت سرمایه گذاری هامون صبا قبل از عرضه اولیه
در جلسه معارفه شرکت سرمایه گذاری هامون صبا، محسن صادقی باطانی با اشاره به اینکه ۱۰۰ درصد از سهام شرکت در اختیار شرکت سرمایهگذاری صبا تامین و زیرمجموعه سازمان تامین اجتماعی است، گفت: شرکت در سال ۸۴ تحت عنوان سهامی عام ثبت شد و از سال ۹۳ فعالیت را آغاز کرد. موضوع فعالیت، سرمایهگذاری در سهام و اوراق بهادار پذیرفتهشده در بورس است و در حوزههای دیگر و خارج از بورس فعالیت نمیکند.
وی افزود: سال گذشته سرمایه شرکت از رقم ۸۰ به ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت. این در حالی است که در سال ۹۵ سرمایه شرکت ۳۰ میلیارد تومان بود. وجود پرتفوی سرمایهگذاری متنوع و کسب بازدهی متوسط ۱۴۴ درصدی طی سه سال اخیر، جزو وجه تمایز این شرکت بشمار می رود. “وهامون” با اندازه ای متوسط در حال فعالیت است که برای سرمایهگذاران خرد جذابیت دارد. از آنجا که شرکت در سهام و اوراق بهادار قابل معامله در بورس سرمایه گذاری میکند این موضوع ریسک نقدشوندگی را نسبت به داراییهای خارج از بورس کاهش میدهد.
این مقام مسئول ادامه داد: سال ۹۷ بازدهی ۱۰۰ درصدی کسب شد در حالی که بازدهی شاخص کل ۸۶ درصد بود. سال ۹۸ بازدهی شاخص و شرکت ۱۸۷ و ۱۷۷ درصد و سال ۹۹ بالغ بر ۱۵۵ و ۱۶۳ درصد بود. میزان تغییرات شاخص هم وزن تا ۳۱ خرداد منفی ۱۶ درصد و شاخص کل منفی ۱۱ درصد بود که در همین مدت میزان تغییرات و بازدهی پرتفوی سرمایهگذاری هامون صبا نیز منفی ۹ درصد بود. اکنون بازدهی شاخص به صفر رسیده ولی بازدهی شرکت مثبت ۴ درصد است که نشان میدهد در دوره نزول شاخص میزان کاهش سودآوری پرتفوی کمتر بوده و در دوره بهبود بازار نیز میزان بازدهی آن بیشتر از شاخص کل محقق شده است.
صادقی باطانی در خصوص ترکیب پرتفوی در صنایع مختلف بازار سرمایه توضیح داد: ۱۸ درصد از پرتفوی از صنعت فلزات اساسی و ۱۷.۵ درصد در صنعت محصولات شیمیایی، ۱۳ درصد در صنعت بانکها و موسسات اعتباری، ۹.۵ درصد در استخراج کانههای فلزی، ۶ درصد در شرکتهای چند رشتهای، ۵ درصد در صنعت دارویی و ۳ درصد در صنعت فرآوردههای نفتی قرار دارد.
منبع: بورس پرس