جریمه سنگین ایران‌خودرو توسط تعزیرات به دلیل گران‌فروشی

جریمه ایران‌خودرو توسط تعزیرات به دلیل گران‌فروشی

سازمان تعزیرات حکومتی ایران‌خودرو را به دلیل افزایش غیرمجاز قیمت محصولاتش جریمه کرد. به گزارش سبدگردان هدف و به نقل از تجارت‌نیوز، این سازمان در حکمی اولیه اعلام کرد که افزایش قیمت خودروهای ایران‌خودرو بیش از سقف مجاز ۱۵ درصد، مصداق گران‌فروشی است. بر این اساس، ایران‌خودرو به پرداخت جریمه ۱۶۲۴ میلیارد تومانی، معادل دو برابر سود حاصل از گران‌فروشی، محکوم شد.

همچنین، عادل پیرمحمدی، مدیرعامل ایران‌خودرو، به مدت دو ماه از سمت خود برکنار شد. چهار عضو هیئت‌مدیره، شامل جمشید ایمانی، یوسف‌الهی شکیب، عبدالله سلطانی ثانی و مرتضی شفیعی، نیز هر کدام به یک ماه برکناری موقت محکوم شدند. این رأی قابل تجدیدنظر است.

در تاریخ ۲۰ خرداد، مدیرعامل ایران‌خودرو در نامه‌ای به سازمان بورس، افزایش ۲۸ درصدی قیمت محصولات این شرکت را اعلام کرد، در حالی که بررسی قیمت‌ها در سازمان حمایت ادامه داشت. جانشین وزیر صمت این افزایش قیمت را رد کرد و رئیس سازمان حمایت تأکید کرد که سقف مجاز افزایش قیمت ۱۵ درصد است و هرگونه تخطی، تخلف محسوب می‌شود.

در ۲۲ مرداد، شعبه دوم تعزیرات حکومتی تهران، ایران‌خودرو را به گران‌فروشی به مبلغ بیش از ۸ هزار میلیارد تومان متهم کرد. مدیرکل روابط عمومی تعزیرات اعلام کرد که این شرکت موظف است خودروها را با قیمت‌های مصوب قبلی عرضه کند و برخی فعالیت‌های اعضای هیئت‌مدیره نیز محدود شده است.

جریمه ایران‌خودرو توسط تعزیرات

همچنین بخوانید: استراتژی جدید ایران خودرو برای سودآوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *