در پایان معاملات بازار بورس امروز که شاخص کل با بیشترین تاثیر منفی نمادهای “فولاد، فملی، میدکو، شستا، شپنا، شبندر، کگل” با افت ۱۲ هزار و ۱۹۶ واحدی همراه شد و در محدوده یک میلیون و ۵۷۹ هزار واحد قرار گرفت، ۷ شرکت بورسی و فرابورسی شامل سرمایه گذاری مسکن شمال شرق، سرمایه گذاری ملت، تراکتور سازی ایران، موتورسازان تراکتورسازی ایران، ریخته گری تراکتور سازی ایران و کاغذ سازی کاوه و سایپا شیشه برای برگزاری مجمع سالانه، عادی به فوق العاده و مجمع فوق العاده متوقف شدند. در این میان ۱۳ سهم نیز به تابلو معاملات بازگشت.
توقف و بازگشایی نمادها در بازار امروز
به گزارش سبدگردان هدف، “ثشرق” برای تصویب صورت های مالی، “وملت، تایرا، خموتور، ختراک، چکاوه” برای انتخاب اعضای هیات مدیره، “کساپا” برای افزایش سرمایه ۱۷۳ درصدی از محل تجدید ارزیابی، یکشنبه هفته آینده به مجمع می روند، به همین دلیل در پایان جلسه معاملاتی بورس امروز متوقف شدند.
در این میان، شرکت های سرمایهگذاری اعتلاء البرز، آرتاویل تایر، شهرسازی و خانهسازی باغمیشه، تامین مسکن جوانان، ایتالران، قند شیرین خراسان، قند تربت جام؛ کشتیرانی، لیزینگ پارسیان، سایپا، سرمایه گذاری توسعه صنعت و تجارت، کشت و صنعت و دامپروری پارس، سرمایه گذاری ساختمان ایران نیز بعد از برگزاری مجمع، کنفرانس اطلاع رسانی و افشای اطلاعات با اهمیت بازگشایی و به تابلو معاملات برگشتند.
مطالعه بیشتر: مجامع شرکت های بورسی دی