در جلسه معاملاتی روز گذشته، شاخص کل با بیشترین تاثیر منفی سه نماد “فارس، خودرو، وبملت” با افت ۲۸۲۲ واحدی مواجه شد و در محدوده یک میلیون و ۶۵۶ هزار واحد قرار گرفت. شاخص هم وزن نیز ۳۸۷۱ واحد منفی شد و به سطح ۵۰۳ هزار واحد رسید. این در حالی بود که شرکت های جنرال مکانیک، دنا آفرین فدک، تکنو تار و لامیران برای برگزاری مجمع فوق العاده و قند ثابت خراسان برای دو مجمع سالانه و عادی بطور فوق العاده بسته و از گردونه معاملات خارج شدند. در این میان ۱۶ شرکت نیز به تابلو معاملات بازگشتند.
توقف و بازگشایی نمادها در آخرین روز کاری این هفته
به گزارش سبدگردان هدف، “رنیک، گدنا، تکنو، فلامی” به ترتیب برای افزایش سرمایه ۶۸ ، ۱۳، ۲۴۲ و ۲۰۰ درصدی از دو محل سود انباشته و مطالبات و آورده نقدی، “قثابت” برای تصویب صورت های مالی و انتخاب اعضای هیات مدیره ، یکشنبه هفته آینده مجمع برگزار می کنند، به همین دلیل در بازار روز گذشته متوقف شدند.
مطالعه بیشتر: مجامع شرکت های بورسی اسفند ۱۴۰۱
در این میان نماد شرکت های لاستیک یزد، کارتن ایران، سرمایهگذاری ساختمان ایران، سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی، بیمه البرز، پتروشیمی فن آوران، بانک صادرات، سایپا پس از افشای اطلاعات با اهمیت، پگاه آذربایجان شرقی، نوش پونه مشهد، بانک شهر، کیسون، شیشه قزوین، ریل پرداز سیر پس از برگزاری مجمع فوق العاده، فروشگاه رفاه پس از به حد نصاب نرسیدن مجمع سالانه، کاغذ سازی کاوه با انتشار اطلاعات برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی، بازگشایی شدند.