تغییر سقف انتقال کارت به کارت بنابر اعلام بانک مرکزی

تغییر سقف انتقال کارت به کارت

بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش‌های بانکی روزانه با توجه به نوع تراکنش و روش انتقال وجه متغیر می‌باشد.

به نقل از اقتصاد آنلاین، انتقال وجه از طریق کارت به کارت به عنوان یکی از رایج‌ترین روش‌های پرداخت در جامعه کنونی شناخته می‌شود. با این حال، به منظور جلوگیری از پولشویی و سفته‌بازی، بانک مرکزی محدودیت‌هایی را به شکل سقف تراکنش‌های کارت به کارت اعمال کرده است. میزان مبلغی که می‌توانید روزانه از طریق کارت به کارت انتقال دهید، بستگی به عواملی مانند نوع بانک، روش انتقال (گوشی موبایل، خودپرداز، اینترنت و غیره) و سیاست‌های بانک مرکزی دارد.

این محدودیت‌ها بر اساس روش‌های مختلف انتقال وجه متفاوت است. به عنوان مثال، سقف انتقال وجه از طریق خودپردازها با سقف انتقال وجه از طریق اپلیکیشن‌های موبایلی متفاوت خواهد بود.

طبق دستورالعمل‌های جدید، تمامی بانک‌ها و مؤسسات مالی موظفند سقف روزانه انتقال وجه از طریق درگاه‌های اینترنتی را برای افراد حقیقی به ۱۰۰ میلیون ریال (۱۰ میلیون تومان) محدود کنند. علاوه بر این، برای افرادی که فاقد پرونده مالیاتی هستند، سقف ماهانه انتقال وجه اینترنتی به یک میلیارد ریال (۱۰۰ میلیون تومان) محدود شده است.

این محدودیت‌ها شامل تمامی روش‌های انتقال وجه از جمله کارت به کارت اینترنتی است و به طور یکسان برای همه بانک‌ها اعمال می‌شود. سقف روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزارهای پرداخت به ۵ میلیون تومان می‌رسد.

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق دستگاه‌های کارتخوان با یک کارت تا ۵۰ میلیون تومان و با تمامی کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان تعیین شده است و کنترل این محدوده بر عهده مؤسسه اعتباری صادرکننده کارت است.

علاوه بر این، سقف تراکنش‌های ساتنا و پایا به صورت غیرحضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. در شعب بانکی، سقف انتقال مبلغ از طریق ساتنا با ارائه مستندات، بدون محدودیت می‌باشد.

لازم به ذکر است، حداکثر برداشت وجه نقد از خودپردازها برای هر کارت بانکی همچنان ۲۰۰ هزار تومان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *