شرکت ها از تجدید ارزیابی حذر می کنند تا اطلاعات واقعی خود را افشا نکنند

حقانی نسب: تجدید ارزیابی برای شفافیت است

در ادامه صحبت های عباسعلی حقانی نسب کارشناس بازار سرمایه و رئیس هیئت مدیره هدف در رابطه با لزوم شفاف سازی و افشای اطلاعات واقعی توسط شرکت ها را بخوانید. به گفته حقانی نسب شرکت هایی که اقدام به افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها نمی کنند و یا اگر می کنند تنها به دارایی های استهلاک ناپذیر مانند زمین اکتفا می کنند کتمان کننده اطلاعات هستند.

 

حقانی نسب: تجدید ارزیابی برای شفافیت است ولاغیر

مدیران شرکتها ناکارآمدی خود را در پشت سودهای تورمی پنهان کرده اند و اطلاعات واقعی را افشا نمی کنند.

ترازنامه و صورت عملکرد شرکتها اطلاعات واقعی شرکتها را نشان نمی دهد و مدیران شرکتها از افشای اطلاعات هراس دارند.

 

کتمان کردن و عدم افشای اطلاعات بستر اصلی فساد کردن را فراهم می کند.

جالب است، حال که مجلس بعد از سالها تورم دو رقمی، اجازه شفافیت و افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها را داده، بیشتر شرکتها از انجام آن خودداری و یا اگر انجام‌می دهند فقط یک طبقه از دارایی، آن هم داراییهایی که استهلاک پذیر نیستند، انجام می دهند، مثل زمین و سرمایه گذاریها.

چرا، چون که اگر همه طبقات داراییها را تجدید کنند دیگر نمی توانند هم ناکارآمد باشند و هم پاداش بگیرند و هم فساد کنند، هم حق عضویت هیئت مدیره بگیرند و درنهایت هم، پاسخگو نباشند !!!!

برای همین است که به بهانه های واهی مختلف، از هر افشایی که واقعیت شرکتها و عملکرد آن ها را نشان دهد، حذر می کنند و پشت سودهایی که ناشی از عملکرد انها نیست و صرفا ناشی از افزایش تورمی قیمت داراییها است، قایم می شوند.

لذا بدانید هر شرکتی که تجدید ارزیابی نمی کند یا تعلل می کند و یا فقط از محل زمین و داراییهای غیر استهلاک پذیر تجدید ارزیابی می کند، کتمان کننده اطلاعات می باشد و خائن است به اصول و ارزشهای انسانی و اسلامی افشای حقایق و محملی درست کرده برای فساد و ناکارآمدی.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *