دو شرکت فرابورسی کشت و صنعت و دامپروری پگاه فارس و پلاستیران از برنامههای خود برای افزایش سرمایه ۵۸۵ و ۱۴ درصدی از دو محل تجدید ارزیابی داراییها و سود انباشته خبر دادند.
افزایش سرمایه زفارس
به گزارش سبدگردان هدف به نقل از پایگاه خبری بورس پرس، شرکت “زفارس” (کشت و صنعت و دامپروری پگاه فارس) در نظر دارد سرمایه فعلی خود را از ۱۴۳.۸ میلیارد تومان به ۹۸۶.۱ میلیارد تومان افزایش دهد. این افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی داراییها به منظور اصلاح ساختار مالی، کاهش ریسک مالی، بهبود نسبت مالکانه و ارتقاء جایگاه در صنعت، نزدیکتر شدن حقوق صاحبان سهام به ارزش واقعی و افزایش شفافیت صورتهای مالی انجام خواهد شد.
افزایش سرمایه پلاست
همچنین شرکت “پلاست” (پلاستیران) قصد دارد سرمایه خود را از ۶۱۵ میلیارد تومان به ۷۰۰ میلیارد تومان برساند. این افزایش سرمایه از محل سود انباشته به منظور اصلاح ساختار مالی شرکت انجام خواهد گرفت.