پس از ایجاد سایت های جعلی سجام از سوی کلاهبرداران، مدیر امنیت اطلاعات شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار ضمن اعلام شناسایی و دستگیری این کلاهبردان گفت: هیچ اطلاعاتی از کاربران سامانه سجام سرقت نشده است.
برای ثبت نام در سامانه سجام، متقاضی ابتدا هزینه ثبت نام را پرداخت می کند و بعد اطلاعات هویتی و مالی خود را وارد می کند، اما در سایت های جعلی سجام، بعد از انجام مرحله اول که اطلاعات کارت بانکی دریافت می شود، وارد مرحله بعدی که دریافت اطلاعات فرد است، نمی شود.
به این ترتیب افراد اطلاعاتی را ارائه نداده اند که بخواهد از سوی کلاهبردان به سرقت برود و از آن سوء استفاده شود.
امید ارباب زاده مدیر امنیت اطلاعات شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات)، از دستگیری کلاهبرداران سایت های جعلی سجام خبر داد و خبر سرقت اطلاعات کاربران سامانه سجام را تکذیب کرد.
روز گذشته باند کلاهبرداری سایت جعلی سجام شناسایی و دستگیر شدند. اعضای این باند اطلاعات کارت بانکی ۳۰ هزار کاربر را با استفاده از سایت جعلی سجام سرقت کرده بودند، اما کاربران نگران نباشند، زیرا هیچگونه اطلاعاتی از سایت اصلی سجام سرقت نشده است.
ارباب زاده در توضیح این شیوه کلاهبرداری گفت: کلاهبرداران با راه اندازی سایتی شبیه به سامانه سجام، اطلاعات کارت بانکی اشخاص را بدست می آوردند و کاربر را به سمت پرداخت حق ثبت نام سجام و پرداخت الکترونیکی سوق می دادند و افراد بعد از وارد کردن اطلاعات کارت بانکی خود متوجه کسری موجودی بانکی خود می شدند.
همچنین بخوانید: پرداخت سود ۳۶ شرکت از طریق سجام انجام شده است