مدیر اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی از اجرای قانون جدید استفاده از چک از اواخر آذر ماه خبر داد و گفت: براساس اطلاعیه بانک مرکزی از اواخر ماه آینده همه افراد بعد از صدور چک موظف به ثبت اطلاعات صادره و اطلاعات دریافت کننده چک در سامانه صیاد هستند.
با قانون جدید استفاده از چک که از آخر آذر ماه اجرایی می شود ظهر نویسی حذف می شود
به گفته محمد بیگی مدیر اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی، با تصویب قوانین جدید استفاده از چک و اجرای آن از آخر آذر ماه، دیگر ظهرنویسی چک به صورت دستی وجود ندارد و همه افراد باید بعد از صدور چک، اطلاعات صادره را به همراه اطلاعات دریافت کننده چک در سامانه صیاد ثبت کنند.
او در ادامه گفت: مسئولیت راه اندازی چک الکترونیک و ثبت نقل و انتقالات چک های فیزیکی به عهده بانک مرکزی است. مشتریان بانکی می توانند از طریق کارتابل در اختیار، اقدام به صدور چک کنند. گیرنده هم می تواند با استفاده از کارتابل چک را مشاهده و وصول مبلغ آن را از بانک درخواست کند و یا در صورت لزوم، چک الکترونیکی که دریافت نموده را به فرد دیگری انتقال دهد.
همچنین بخوانید: خرید بدون کارت بانکی با استفاده از کدهای QR از سال آینده امکان پذیر می شود