پیش بینی بازار بورس فردا سه شنبه 12 مرداد 1400

امروز دوشنبه 12 مرداد 1400، شاهد بازگشایی متعادل بازار سرمایه بودیم و به شاخص کل محض بازگشایی 87 واحد نسبت به روز معاملاتی قبل رشد کرد و در اواسط ساعات معاملاتی این رشد به 1 هزار واحد نیز رسید اما در آخر عرضه شدت گرفت و شاخص کل را به میزان 2 هزار و 277 واحد منفی کرد. جهت مطالعه پیش بینی بازار بورس فردا سه شنبه 12 مرداد 1400 ادامه مطلب را دنبال کنید.

خلاصه بازار بورس امروز:

شاخص کل با  افت 2 هزار و 347 واحدی به 1 میلیون و 357 هزار و 899 واحد رسید و شاخص هم وزن نیز با افت 1 هزار و 157 واحدی به 400 هزار و 889 واحد رسید.

ارزش بازار : 54,693,943.198bB ، ارزش معاملات : 44,623.834B
حجم معاملات : 6.748B ، تعداد معاملات : 689,078

نمادهای سکارون، پلاست، وآتوس، زماهان، قرن بیشترین کاهش را داشتند و نمادهای بنو، هجرت، وپخش، شصدف، خکاوه بیشترین افزایش را داشتند.

نمادهای پر معامله : سپید، لطیف، خساپا، شصدف، برکت

پیش بینی بازار بورس فردا سه شنبه 12 مرداد 1400

به گزارش سبدگردان هدف، امروز دوشنبه 12 مرداد 1400، شاهد بازگشایی متعادل بازار سرمایه بودیم و به شاخص کل محض بازگشایی 87 واحد نسبت به روز معاملاتی قبل رشد کرد و در اواسط ساعات معاملاتی این رشد به 1 هزار واحد نیز رسید اما در آخر عرضه شدت گرفت و شاخص کل را به میزان 2 هزار و 277 واحد منفی کرد.

طی جریان معاملات امروز بازار سرمایه سه نماد “فملی”، “شپدیس” و “کچاد” بیشترین تاثیر منفی و سه نماد “میدکو”، “حودرو” و “وغدیر” بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.

فعلا نمی توان ریزش شدید و بالعکس رشد شارپی برای بازار پیش بینی کرد چراکه در برخی از صنایع و شرکت ها محرک های بنیادی وجود دارد اما از سوی دیگر مواردی همچون کسری بودجه، نوسان قیمت دلار، شرایط پرتلاطم اقتصادی کشور، ابهامات پیرامون مسائل سیاسی، کابینه جدید دولت سیزدهم و برنامه‌ها و تصمیمات آتی آن در حوزه صنعت و معدن و انرژی بازار را تحت تاثیر قرار داده و باعث شد مانع از سرمایه گذاری با دید بلند مدت می شود. از این رو می توان روند متعادلی را برای فردا دوشنبه 12 مرداد 1400 پیش بینی کرد.

مشاهده آخرین اخبار بازار سرمایه:

فرصت سه ماهه بانک مرکزی به “دی” برای ارائه صورت‌های مالی و خروج از زیان
خودروسازان به دلیل معوقات فعلا اجازه فروش فوق العاده نخواهند داشت!
راه‌اندازی مرکز پاسخگویی به سوالات تخصصی بورسی سهامداران

علی ضیاچی کارشناس بازار سرمایه نظر خود را در خصوص شرایط فعلی بازار بورس چنین بیان داشت: در صورتیکه اوضاع معاملات چند نماد شاخص ساز خوب باشد، شاخص کل مثبت می شود در حالیکه گروه های دیگر که دارای جذابیت سرمایه گذاری هستند اکنون منفی هستند یا در محدوده صفر تابلو معامله می‌شوند.

وی در ادامه افزود: گزارش‌هایی از عملکرد بهار و تیرماه شرکت‌ها طی هفته های گذشته بر سامانه کدال نشست و اطلاعات بسیاری همچون تولید، فروش و وضعیت سودآوری بنگاه‌ها در اختیار سرمایه گذاران و سهامداران قرار گرفت و از سوی دیگر با برگزاری مجامع سالانه شرکت ها مدیران بنگاه‌های اقتصادی از برنامه‌ها، چالش‌ها و راه‌حل‌های خود پرده‌برداری کردند. که همه این موارد به همراه افزایش قیمت‌های جهانی و رشد نسبی نرخ دلار باعث افزایش امیدواری به بهبود وضعیت سود‌آوری شرکت‌ها نسبت به سال گذشته شد و کارشناسان را مجاب نمود تا قیمت تمام‌شده شرکت‌‌ها در محدوده‌های فعلی را ارزنده اعلام نمایند.

Tags :
Share This :