سرمایه گذاری صنعت نفت که با نماد “ونفت” و سرمایه 165 میلیارد تومانی در بازار اول معاملات بورس حضور دارد، در پی انتشار اطلاعیه ای از پیشنهاد هیئت مدیره مبنی بر افزایش سرمایه 203 درصدی از محل سود انباشته خبر داد. به این ترتیب “ونفت” در نظر دارد با تامین مالی از محل سود انباشته، سرمایه فعلی را از 165 به 500 میلیارد تومان برساند تا صرف مشارکت در پروژه های شرکت های تابعه (مایع سازی گاز اتان و مخازن قشم) شود. شایان ذکر است که انجام افزایش سرمایه “ونفت” منوط به موافقت سازمان بورس و تصویب در مجمع عمومی فوق العاده می باشد.
برنامه افزایش سرمایه 203 درصدی سرمایه گذاری صنعت نفت از یک محل
سرمایه گذاری صنعت نفت برنامه افزایش سرمایه از محل سود انباشته به میزان 203 درصد اعلام کرد. که اطلاعیه کدال به شرح زیر است.
اطلاعیه:«پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 1,650,000,000,000 ریال به مبلغ 5,000,000,000,000 ریال از محل سود انباشته به منظور مشارکت در پروژه هاي شرکتهاي تابعه (مايع سازي گاز اتان و مخازن قشم) که در تاریخ 1400/04/19 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.»
درباره پیش بینی بازار بورس امروز – یکشنبه ۲۰ تیر ماه ۱۴۰۰ بخوانید