مالیات ۱۵ درصدی بر سود تقسیمی باعث رشد اقتصادی می شود

مالیات 15 درصدی بر سود تقسیمی مساوی با بهبود رشد اقتصادی

مالیات بر سود تقسیمی یا سود سالانه یا dps مزایای بسیاری به خصوص در شرایط رکودی فعلی دارد در واقع با اعمال مالیات ۱۵ درصدی بر سود تقسیمی باعث می شود، منبعی مطمئن برای درآمد مالیاتی دولت ایجاد شود و کسری بودجه دولت را جبران کرده و همینطور با برداشته شدن مالیات از دوش شرکت ها، موجب افزایش سود آتی شرکت شده که برای بورس هم شرایط مطلوبی را ایجاد میکند، همچنین انگیزه برای تقسیم سود کاهش یافته و موجب رشد ارزش خالص دارایی ها شرکت و کاهش این حباب فعلی می شود.

مزایای مالیات ۱۵ درصدی بر سود تقسیمی برای بازار بورس و اقتصاد کشور

به گزارش اقتصاد آنلاین:

محمد صادق الحسینی، کارشناس اقتصادی درصفحه شخصی خود نوشت: ‌در شرایط فعلی ‎بورس و با نزدیکی به مجامع بورسی سال ۹۹ بهترین توصیه را کرمانی و حیدری کرده‌اند: نرخ مالیات بر سود تقسیمی اعمال و همزمان نرخ مالیات عملکرد شرکتها کاهش یابد (مثلا هر دو بشود ۱۵٪)

مالیات بر DPS در دنیا رایج است و مزایای بسیاری برای شرایط بازار سهام و اقتصاد کشور دارد. از جمله:

‌۱. مالیات بر سود تقسیمی باعث میشود انگیزه برای تقسیم سود کاهش یابد. بفرض اگر از ۷۰٪ تقسیم سود به مثلا ۵۰٪ برسیم ۵۰ تا ۸۰ همت از محل سود تقسیم نشده برای طرحهای توسعه‌ای به شرکتها تزریق شده است. این باعث رشد ارزش خالص داراییهای شرکتها در آینده و تخلیه بخشی از حباب فعلی میشود

‌۲. سرمایه‌گذاری شرکتها در فعالیتهای عملیاتی‌اشان خودبخود باعث بهبود رشد اقتصادی در شرایط رکودی فعلی خواهد شد.

۳. منبعی مطمئن (بیش از ۳۰ همت) برای درآمد مالیاتی دولت ایجاد میشود که هم احتمالا کاهش نرخ مالیات عملکرد را جبران میکند هم بخشی از  کسری بودجه را.

‌۴. بار مالیاتی از دوش شرکتها برداشته شده و با سرمایه‌گذاری در خود شرکت عملا باعث افزایش سود آتی شرکت میشود که برای بورس هم مطلوب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *