دو دستور تهیه دستورالعمل اعطای مجوز سپرده‌گذاری و احراز هویت سجامی

دو دستور تهیه دستورالعمل اعطای مجوز سپرده‌گذاری و احراز هویت سجامی

محمدعلی دهقان دهنوی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در نامه‌ای به معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران، محسن خدابخش، خواستار تهیه دستورالعمل اعطای مجوز سپرده‌گذاری ظرف مدت ۲ ماه، پس از اخذ نظرات صاحب‌نظران بازار سرمایه و تسهیل زمانبندی احراز هویت سجامی در چند حوزه شد.

دستورات جدید رئیس سازمان بورس

محمدعلی دهقان دهنوی در نامه مذکور اعلام کرد: در راستای رشد و توسعه بازار سرمایه، نیازمندی به ایجاد شرکت‌های سپرده‌گذاری جدید و شکل‌گیری رقابت در این حوزه، ضروری است ظرف 2 ماه از تاریخ این نامه، دستورالعمل اعطای مجوز سپرده‌گذاری را پس از اخذ نظرات صاحب‌نظران فعال ، تهیه و به‌منظور طرح در هیئت مدیره آماده کنید .

همچنین با توجه به نگرانی‌هایی که در خصوص زمان‌بندی احراز هویت سجامی برای برخی از سهامداران به‌ویژه اشخاص مقیم خارج از کشور ایجاد شده ، ضمن تاکید بر لزوم احراز هویت همه فعالان بازار، لازم است بر فرایند اجرایی به نحوی نظارت کنید که اولا روش احراز هویت اینترنتی تا حد امکان تسهیل و ساده‎ سازی شود. ثانیا مهلت کافی برای احراز هویت داده شود. همچنین امکان‌پذیری احراز هویت توسط کارگزاران به‌ صورت مستقل نیز بررسی شود.

اخبار امروز:

موافقت وزیر صنعت با عرضه خودرو در بورس کالا و نیازمند اقدام دولت
جزئیات عرضه اولیه “فسبزوار” در روز چهارشنبه ۲۴ شهریور/ نقدینگی لازم
“توسن” به روش ترکیبی و طی دو مرحله چهارشنبه ۲۴ شهریور عرضه اولیه میشود

Tags :
Share This :