وتجارت (بانک تجارت) زیان را پشت سر گذاشت و به سود رسید

وتجارت به سود رسید

مجمع عمومی عادی سالانه بانک تجارت ۹۹ در تاریخ ۱۵ مرداد با حضور اکثریت صاحبان سهام به ریاست رزازان، رئیس هیأت مدیره بانک تجارت، رأس ساعت ۱۰ صبح دیروز چهارشنبه ۱۵ مرداد ماه در محل هتل انقلاب برگزار شد. در این مجمع ضمن ارائه گزارش مبسوطی از اقدامات بانک تجارت در سال ۹۸ توسط رضا دولت آبادی، مدیرعامل بانک تجارت، عملکرد سال مالی منتهی به اسفند ۱۳۹۸ به تصویب رسید. طبق گفته‌های دولت‌آبادی مجموع سپرده‌‌های ریالی این بانک با رشد ۱۳ درصدی همراه بوده به طوری که از  از ۱۸۲۹ هزار میلیارد ریال در اسفند ماه ۱۳۹۸، به ۲۰۶۶ هزار میلیارد ریال در سه ماه اول ۹۹ رسیده است.

بیشتر بخوانید: مجامع شرکت ها در مرداد ۹۹

وتجارت (بانک تجارت) از زیان به سود رسید

به گزارش دنیای اقتصاد:

به گفته دولت‌آبادی مجموع سپرده‌های ریالی بانک تجارت با رشد ۱۳ درصدی، از ۱۸۲۹ هزار میلیارد ریال در اسفند ماه ۱۳۹۸، به ۲۰۶۶ هزار میلیارد ریال در سه ماه اول ۱۳۹۹ بالغ شده و فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه سپرده‌ها، کاهش ۱/ ۴ درصدی هزینه پول کل سپرده‌ها، از ۲/ ۱۴ در اسفندماه ۱۳۹۷ به ۱/ ۱۰ در خرداد ماه سال ۱۳۹۹ را رقم زده است. وی با اشاره به کاهش نرخ هزینه پول به‌عنوان یکی از اهداف استراتژیک این بانک گفت: این رویداد مثبت با بهبود ترکیب سبد سپرده‌ای بانک تجارت در سه محور اصلی قرض‌الحسنه جاری، سپرده‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت نیز همراه بوده؛ به‌نحوی‌که از یکسو رشد ۱۴۸ درصدی منابع قرض‌الحسنه جاری ریالی و ۳۱ درصدی سپرده کوتاه‌مدت ریالی تحقق یافته و از سوی دیگر در سپرده‌های بلندمدت ریالی نیز شاهد رشد ۲۱ درصدی هستیم. مجموع فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه سپرده‌ها نیز کاهش ۱/ ۴ درصدی هزینه پول کل سپرده‌ها، از ۲/ ۱۴ در اسفندماه ۱۳۹۷ به ۱/ ۱۰ در خرداد ماه سال ۱۳۹۹ را رقم زد.

مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به شرایط اقتصادی ماه‌های اخیر و رکود ناشی از شیوع بیماری کرونا افزود: سهم نسبت خالص مطالبات به مجموع خالص تسهیلات و مطالبات ریالی نیز با طی کردن روندی کاهشی از ۲/ ۸ درصد در ابتدای سال ۹۹ به ۸/ ۷ در انتهای خردادماه سال جاری کاهش یافته است. وی اضافه کرد: خالص تسهیلات عقود ریالی نیز روندی صعودی را نشان می‌دهد به این ترتیب که از مبلغ ۵۹۷هزار و ۶۰ میلیارد ریال در ابتدای سال ۹۹ به ۶۳۷هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال در پایان خردادماه امسال رسیده است.

4 پاسخ

    1. سلام
      برای مشاهده دارایی و معامله دارا یکم باید کد بورسی داشته باشید بعد از ثبت نام در سجام و اهراز هویت می تونید در سامانه سمات (درگاه یکپارچه ذینفعان) داراییتون رو ببینید

    2. سلام چطور سهام پالایش دارایکم ونفت را که دولت اعلام کرده بود مشاهده کنم ادرس را راهنمایی بفرمایید ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *