افزایش سرمایه ۳۶۵ درصدی بانک کارآفرین (وکار) تصویب شد

افزایش سرمایه 365 درصدی بانک کارآفرین (وکار) تصویب شد

مجمع عمومی فوق‌العاده بانک کارآفرین در روز چهارشنبه مورخ ۲۶ شهریور ماه برگزار شد و با حضور بیش از ۷۶ درصد از صاحبان سهام و با اکثریت آرای سهامداران، افزایش سرمایه وکار با هدف افزایش سودآوری، بهبود ساختار مالی شرکت، افزایش توانایی بانک در جذب منابع، اعطای تسهیلات، بهبود سهم در بازار و … به تصویب رسید. قابل ذکر است که بانک کارآفرین در نظر دارد سرمایه فعلی خود را که ۸۵۰۰ میلیارد ریال است طی دو مرحله به ۴۰ هزار میلیارد ریال برساند، به‌طوری که مرحله اول افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها و سایر اندوخته ها به میزان ۲۱۷ درصد صورت می پذیرد، مرحله دوم افزایش سرمایه که ۱۴۹ درصد خواهد بود از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی می باشد که قرار است طی دو سال عملیاتی شود.

بیشتر بخوانید: صدور مجوز افزایش سرمایه “سپ” از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی

تصویب افزایش سرمایه ۳۶۵ درصدی بانک کارآفرین

به گزارش کارگر آنلاین:

در مجمع عمومی فوق‌العاده بانک کارآفرین، افزایش سرمایه این بانک از ۸۵۰۰ میلیارد ریال به ۴۰ هزار میلیارد ریال به تصویب سهامداران رسید. به گزارش روابط عمومی بانک کارآفرین، مجمع عمومی فوق‌العاده این بانک در روز چهارشنبه ۲۶ شهریور ماه ۱۳۹۹ با حضور صاحبان بیش از ۷۶ درصد سهام برگزار شد و افزایش سرمایه این بانک به میزان ۳۶۵ درصد با اکثریت آرای سهامداران به تصویب رسید.

بر اساس این گزارش با موافقت صاحبان اکثریت سهام، بانک کارآفرین در نظر دارد سرمایه خود را طی دو مرحله به ۴۰ هزار میلیارد ریال افزایش دهد. مرحله اول این افزایش سرمایه به میزان ۲۱۷ درصد، از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها و سایر اندوخته‌ها انجام خواهد شد و سرمایه بانک به رقم ۲۶ هزار و ۸۴۳ میلیارد ریال خواهد رسید. همچنین مقرر شد مرحله دوم افزایش سرمایه به میزان ۱۴۹ درصد و از محل مطالبات حال‌شده و آورده نقدی سهامداران، ظرف مدت حداکثر دو سال عملیاتی شود. درخواست افزایش سرمایه بانک کارآفرین در تاریخ ۱۸ خرداد سال جاری به بانک مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار ارائه شده و مورد تایید این دو نهاد ناظر قرار گرفته بود. افزایش سرمایه با هدف بهبود و ارتقای نسبت‌های عملیاتی، افزایش توانایی و ظرفیت بانک در جذب منابع، اعطای تسهیلات و بهبود سهم از بازار انجام خواهد شد و به افزایش سودآوری و رقابت‌پذیری و همچنین بهبود ساختار مالی و کاهش ریسک منجر خواهد شد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *