آغاز تخصیص کارت اعتباری ۱۰ میلیون تومانی سهام عدالت به سهامداران غیرمستقیم

آغاز تخصیص کارت اعتباری 10 میلیون تومانی سهام عدالت

محمدرضا حسین‌زاده مدیرعامل بانک ملی، بزرگ‌ترین بانک دولتی از آغاز طرح تخصیص کارت اعتباری ۱۰ میلیون تومانی با وثیقه‌گذاری سهام عدالت خبر داد و گفت: این اعتبار در بانک ملی به سهامدارانی که روش غیرمستقیم را برای مدیریت و دسترسی به سبد سهام عدالت خود انتخاب کرده‌اند، تعلق می گیرد، همچنین امکان وثیقه‌گذاری سهام عدالت و استفاده از این ظرفیت پس از پذیرش و ورود شرکت‌های استانی به بورس میسر خواهد شد. در حال حاضر امکان ارائه این خدمت در پی ورود و پذیرش شرکت سرمایه‌گذاری استانی خراسان جنوبی به مردم خراسان جنوبی فراهم می باشد، با ورود سایر شرکت‌های سهام عدالت استانی به بورس این خدمت توسعه می یابد.

آغاز تخصیص کارت اعتباری ۱۰ میلیون تومانی سهام عدالت به سهامداران غیرمستقیم به مردم خراسان جنوبی

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس: 

محمدرضا حسین زاده با بیان اینکه در مرحله نخست اجرای طرح این اعتبار در بانک ملی به اشخاصی تعلق می‌گیرد که روش غیرمستقیم را برای دسترسی به سبد سهام عدالت انتخاب کرده اند، گفت: امکان توثیق سهام عدالت و استفاده از این ظرفیت پس از پذیرش و ورود شرکت‌های استانی به بورس میسر خواهد شد.

وی افزود:شرکت سرمایه گذاری استانی خراسان جنوبی در بورس تهران پذیرش شده و امکان ارائه این خدمت به مردم خراسان جنوبی فراهم است. با ورود سایر شرکت‌های سهام عدالت استانی به بورس این خدمت توسعه می‌یابد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بانک ملی بصورت پایلوت این برنامه را آغاز کرده و تمامی فرآیند‌های این عملیات بصورت غیرحضوری و دیجیتال انجام خواهد شد، ادامه داد: متقاضیان می‌توانند از طریق اپلیکیشن ایوا در قبال توثیق سهام عدالت به میزان ۵۰ درصد ارزش روز تا سقف ۱۰ میلیون تومان کارت اعتباری دیجیتالی دریافت و اعتبار آن را در بیش از چهار هزار فروشگاه زنجیره‌ای مصرف کنند.

همچنین بخوانید: بورس برای اصلاح ساختار مدیریت در سهام عدالت چه برنامه هایی دارد؟

حسین زاده اضافه کرد: مهلت زمان تسویه این اعتبار یک ماه پس از اولین تراکنش خواهد بود و در صورت تسویه در موعد مقرر مجدداً برای ماه بعد شارژ اعتبار انجام خواهد شد. بهره‌مندان از این خدمت نه تنها سودی پرداخت نمی‌کنند بلکه مشمول پاداش خوش حسابی نیز خواهند شد. در صورت عدم بازپرداخت مبلغ تخصیصی، بدهی فوق به تسهیلات سه ساله با نرخ مصوب شورای پول و اعتبار تبدیل می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *