راه‌اندازی بورس املاک و مستغلات (پنجمین بورس کشور) از هفته آینده قطعی شد

راه‌اندازی بورس املاک، پنجمین بورس کشور قطعی شد

علی صحرایی، مدیرعامل بورس تهران شب گذشته (سه شنبه ۱۰ تیر ۹۹) در بخش خبری شبکه یک سیما از راه‌اندازی بورس املاک و مستغلات و امتیازات  که پنجمین بورس کشور خواهد بود، در هفته آینده خبر داد و گفت: هدف از راه‌اندازی بورس املاک کاهش قیمت نهایی برای مصرف‌کنندگان است و همچنین سرمایه‌گذاری و پس‌انداز سالانه در مسکن به صورت متری خواهد بود. وی در ادامه صحبت‌هایش تصریح کرد دولت موظف است برای اقشاری که توانمندی لازم برای خرید مسکن را ندارند و همچنین کارگزارن مسکن فراهم کند. وی همچنین در خصوص مشکلات اخیر کارگزاری‌ها افزود اگر مشکلات ادامه‌دار باشد و برطرف نشود، کارگزاری مورد نظر حذف و کارگزاری دیگری جایگزین خواهد شد.

همچنین بخوانید: بازار بورس بعد از ورود بورس املاک چگونه خواهد بود؟

راه‌اندازی بورس املاک به عنوان پنجمین بورس کشور

به گزارش از جهان نیوز:

صحرایی اظهار داشت: در این بورس امتیازات، پروژه‌ها و زمین لازم برای اینها عرضه خواهد شد.

صحرایی افزود: بورس جدید در این زمینه افتتاح خواهد شد و پنجمین بورس کشور می‌باشد و کار تخصصی این بورس معاملات دارایی‌های مالی مبتنی بر املاک برای تأمین مالی است که در این بورس آپارتمان هم معامله می‌شود.

اهداف راه‌اندازی بورس املاک

صحرایی افزود: هدف اول پایین آمدن قیمت نهایی برای مصرف کنندگان است و اطلاعات بیشتری در اختیار مردم قرار بگیرد و هدف دوم این بورس سرمایه گذاری و پس انداز سالانه در مسکن به صورت متری خواهد بود و نگرانی افزایش قیمت‌ها را برطرف کند.

تسریع در پذیرش‌ها با رعایت کیفیت

وی درباره تسریع فرآیند پذیرش شرکت‌ها گفت: در این اتفاق جدید سرعت پذیرش‌ها را با رعایت کیفیت بالا ببریم و شرکت‌هایی که در سال ۹۹ وارد بازار سرمایه شوند سازمان مالیاتی متعرض به مالیات‌های سال‌های گذشته آنها نخواهد شد و جامعه حسابداران اعتباریه صورت‌های مالی خواهد داد و بورس اوراق بهادار تهران هم متولی پذیرش هستند و با صرفه جویی در زمان و استقبال خوب مردم عرضه‌های بیشتری روانه بازار خواهد شد.

حذف کارگزاری‌ها در صورت ادامه‌دار بودن مشکلات آنها

صحرایی درباره مشکلات پیش آمده برای کارگزاری آگاه افزود: این کارگزاری‌ها به صورت رقابتی فعالیت می‌کنند و ما کمک کردیم تا مشکل موردی رفع شود و کسانی که از مشتریان کارگزاری آگاه بودند با یک مکانیزم آن را جبران کردیم.

وی گفت: اگر خدمات کارگزاری کامل نباشد به تدریج حذف خواهد شد و کارگزاری‌های دیگر جایگزین خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *