جزئیات حراج ربع و تمام سکه ضرب ۱۴۰۳ بدون بسته بندی شنبه ۲۹ دی‌

جزئیات حراج سکه بدون بسته بندی دی 1403

در روز شنبه ۲۹ دی‌ماه، ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۴۰۳ و سکه تمام بهار آزادی ضرب سال ۱۴۰۳ بانک مرکزی، بدون بسته‌بندی به فروش خواهد رسید.

به نقل از تجارت‌نیوز، متقاضیان برای شرکت در شصت و دومین حراج سکه می‌توانند از طریق سامانه مرکز مبادله ایران به نشانی اینترنتی market.ice.ir ثبت‌نام کنند. واریز وجه برای این حراج از ساعت ۸ صبح روز جمعه ۲۸ دی‌ماه تا ساعت ۲۳ همان روز خواهد بود.

حداکثر تعداد مجاز ثبت سفارش سکه

محدودیت ثبت سفارش برای هر متقاضی ۵ قطعه سکه است که شامل ترکیب ربع سکه و تمام سکه خواهد بود. به این معنا که افراد می‌توانند ۵ قطعه ربع سکه یا ۵ قطعه تمام سکه خریداری کنند یا ترکیبی از هر دو نوع سکه را سفارش دهند؛ اما مجموع خرید نباید از ۵ قطعه بیشتر شود.

به‌علاوه، متقاضیان می‌بایست قبل از ارسال سفارش خود در سامانه، معادل کامل ارزش سفارش به همراه کارمزد را از طریق درگاه پرداخت اینترنتی تأمین کنند و این مبلغ در کیف پول شخص تا پایان جلسه حراج مسدود خواهد شد. پرداخت باید از طریق کارت‌های بانکی که دارای شماره شبا باشند انجام گیرد و امکان استفاده از کارت‌های هدیه، بن کارت، کارت اعتباری مرابحه و کارت‌های فاقد شماره شبا وجود ندارد. توجه داشته باشید که ثبت شماره شبا فقط برای بازگشت وجه ضروری است و الزامی به استفاده از کارت‌های بانک ملی برای واریز وجه وجود ندارد.

حراج سکه بدون بسته بندی دقیقا چه روزی انجام می‌شود؟

جلسه حراج راس ساعت ۱۲ روز شنبه ۲۹ دی‌ماه آغاز خواهد شد. ثبت سفارش از ساعت ۱۲ تا ۱۴ ادامه دارد و مرحله نظارت و تخصیص از ساعت ۱۴ تا ۱۶ انجام می‌شود. نتایج حراج در ساعت ۱۶ همان روز اعلام خواهد شد و متقاضیان می‌توانند از طریق سامانه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران نتایج را مشاهده کنند.

شیوه برگزاری حراج بر اساس اولویت قیمت و زمان خواهد بود. در صورتی که پس از جلسه حراج وجهی در کیف پول باقی‌مانده باشد، این مبلغ ظرف ۴۸ ساعت کاری پس از پایان جلسه حراج به شناسه بانکی (شبا) معرفی شده در حساب کاربری بازگردانده خواهد شد. لازم به ذکر است که جهت بازگشت وجه، شناسه شبا باید مربوط به بانک ملی ایران باشد و حساب باید به نام خود متقاضی باشد.

کارمزد معامله معادل یک در هزار (۰.۱ درصد) از ارزش معامله خواهد بود. همچنین، در هنگام دریافت سکه از شعبه بانک عامل، خریدار موظف به پرداخت ۳۰۰ هزار ریال به ازای هر قطعه سکه (چه تمام سکه و چه ربع سکه) به عنوان هزینه تحویل است.

اگر در زمان مقرر برای تحویل سکه نیاییم، چه می‌شود؟

در صورتی که خریدار در بازه زمانی تعیین‌شده برای دریافت سکه اقدام نکند (بین ۱۴ تا ۲۱ روز کاری پس از تخصیص سکه)، باید به ازای هر روز تأخیر، مبلغ ۵۰۰ هزار ریال به ازای هر قطعه سکه به عنوان هزینه انبارداری پرداخت کند. این هزینه شامل روزهای تعطیل نیز خواهد بود.

زمان تحویل سکه از ۸ بهمن‌ماه آغاز می‌شود و تا ۱۶ بهمن‌ماه ادامه دارد. در این بازه زمانی، تنها هزینه تحویل سکه دریافت خواهد شد. برای دریافت سکه از ۱۷ تا ۲۵ بهمن‌ماه، هزینه انبارداری نیز به مبلغ ۵۰ هزار ریال به ازای هر روز برای هر سکه به شعبه بانک عامل پرداخت خواهد شد.

چنانچه خریدار در بازه زمانی مقرر برای دریافت سکه اقدام نکند، معامله فسخ شده و وجه معامله به کیف پول خریدار بازگردانده می‌شود. علاوه بر این، فرد متخلف به مدت ۱۸۰ روز از شرکت در حراج‌های آتی محروم خواهد شد.

در نهایت، شرکت در حراج‌های پیشین مانع از حضور در حراج شصت و دوم نمی‌شود و متقاضیان می‌توانند در حراج‌های آینده نیز شرکت کنند.

سایت ثبت نام حراج سکه بدون بسته بندی

متقاضیان می‌توانند از طریق سامانه اینترنتی market.ice.ir برای ثبت‌نام و احراز هویت در این حراج اقدام کنند که این فرآیند به صورت ۲۴ ساعته و در تمام ایام هفته امکان‌پذیر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *