درج نماد شرکت آلومتک با نماد “فالوم” در بازار دوم فرابورس با سرمایه ۲۵۰ میلیارد تومانی

درج نماد شرکت آلومتک با نماد فالوم در بازار دوم فرابورس با سرمایه 250 میلیارد تومانی

شرکت آلومتک با سرمایه ۲۵۰ میلیارد تومانی با پذیرش تمامی شرایط پذیرش از ۸ بهمن ۱۴۰۲ با نماد “فالوم” از تابلو زرد بازار پایه ارتقا یافته و در گروه فلزات اساسی در بازار دوم معاملات فرابورس درج شد.

ارتقای نماد شرکت آلومتک با سرمایه ۲۵۰ میلیارد تومانی از تابلو زرد بازار پایه به بازار دوم فرابورس

به گزارش سبدگردان هدف شرکت آلومتک پس از احراز کلیه شرایط پذیرش از ۸ بهمن با نماد “فالوم” در گروه فلزات اساسی به عنوان دویست و دومین شرکت در بازار دوم معاملات فرابورس درج شد.

بر اساس این گزارش، شرکت آلومتک ۲۶ اردیبهشت سال ۱۳۴۶ تاسیس و در اداره ثبت شرکت‌های تهران ثبت شد. آلومتک به عنوان بزرگترین تولید کننده انواع هادی آلومینیومی علاوه بر تامین نیاز داخل به این محصول، بخشی از محصولات را به خارج صادر می‌کند.

این شرکت که سهام آن اکنون در تابلو زرد بازار پایه معامله می شود دارای سرمایه ۲۵۰ میلیارد تومانی بوده و ۶۱ درصد سهام آن در اختیار سرمایه‌گذاری ملی است.

برای مطالعه بیشتر:

اخبار مهم بورس امروز دوشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۲/ اخبار مهم برای نمادهای پتروشیمی و توقف این نمادها و افزایش سرمایه ۱۷۰۰ یک نماد دیگر

پیش بینی بورس امروز دوشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۲/ نمادهای کوچک لیدر بازار سهام شدند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *