پیش بینی بورس امروز شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۲/ بعد از حمله تروریستی کرمان بورس چگونه خواهد شد؟

پیش بینی بورس امروز شنبه 16 دی 1402 بعد از حمله تروریستی کرمان بورس چگونه خواهد شد؟

شاخص کل بورس اوراق بهادار در پایان معاملات روز چهارشنبه آخرین روز معاملاتی هفته دوم دی ماه ۰.۱۶ درصد افت کرد، این افت بازار سهام برای چهارمین روز متوالی رخ داد، اما موضوع قابل توجه این است که افت های ناچیز در هفته های گذشته بازار سهام گویای بی میلی بازار برای کاهش است. در حال حاضر انتشار گزارش های ۹ ماهه شرکت ها در سامانه کدال استارت خورده است، در همین حال حادثه کرمان در روز چهارشنبه، باعث ترس تمام بازارها شده و در این میان دلار هم ۱۵۰۰ تومان افزایش یافته است. گرچه برعهده گرفتن مسئولیت این حادثه تروریستی توسط داعش، نگرانی‌ ها راجع به گسترش درگیری‌های منطقه را کاهش داده است، با این حال پیش بینی می‌شود بازار روز شنبه کمی تحت تاثیر این حادثه قرار گیرد. در ادامه اما انتظار می‌رود با ورود جریان‌های تقاضا، سفارش‌های فروش جمع شوند. 

پیش بینی بازار سهام امروز شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۲/ سیگنال های قوی بازار سهام برای امروز و روزهای آینده کدام اند؟

به گزارش سبدگردان هدف پیش بینی بورس امروز شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۲ این گونه می توان گفت که در پایان معاملات روز چهارشنبه شاخص کل بورس با افت ۰.۱۶ درصدی به سطح دو میلیون و ۱۵۵ هزار و ۳۴۲ واحد رسید. در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته بیشترین ورود پول به صندوق‌های درآمد ثابت صورت گرفت. این موضوع نشان می‌دهد عطش اهالی بازار برای دست بردن به خرید سهام فروکش کرده و گام‌های محتاطانه‌تری برمی‌دارند.

از سوی دیگر حادثه تروریستی کرمان در روز چهارشنبه، باعث ترس بازار‌ها و رشد هزار و ۵۰۰ تومانی اسکناس آمریکایی شده است. گرچه برعهده گرفتن مسئولیت این حادثه تروریستی توسط داعش، نگرانی‌ها راجع به گسترش درگیری‌های منطقه را کاهش داده است، پیش بینی می‌شود بازار روز شنبه کمی تحت تاثیر این حادثه قرار گیرد. در ادامه، اما انتظار می‌رود با ورود جریان‌های تقاضا، سفارش‌های فروش جمع شوند.

هفته ی گذشته اخبار مثبتی پیرامون صنعت خودروسازی (احتمال خروج خودروسازان از قیمت‌گذاری دستوری) منتشر شد که همین اخبار مثبت می تواند روند معاملات بازار سهام را تحت تاثیر خود قرار دهد و به نظر میرسد صنعت خودروسازی یکی از گروه های پرپتانسیل برای هدایت بازار به سمت و سوی سبزفام نقشه بازار قرار گیرد.

خبر مهم دیگری که برای بازار سرمایه در هفته گذشته مطرح شد این موضوع است که سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرده است که با صدور رای قطعی تخلف شرکت «های‌وب»، اسامی مدیران متخلف برای نخستین بار به صورت رسمی منتشر شد.

پیش بینی بورس امروز شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۲

روز چهار‌شنبه شاخص‌ کل بورس تهران برای چهارمین روز متوالی ریزش کرد و برای چهارمین روز پول حقیقی از بازار سهام خارج شد. همچنین ارزش معاملات خرد نیز با کاهش ۵ درصدی نسبت به روز قبل به ۴ هزار و ۵۶۸ میلیارد تومان رسید.

از این رو بازار در حال حاضر با یک رکود نسبی مواجه شده است و روند درونی بازار از تداوم روند نزولی حکایت دارد اما از سو دیگر رشد شاخص هم وزن رشد کرده و تعداد نمادهایی که صف خرید داشتند در نیمه دوم معاملات افزایش یافته است که می توان این موضوع را یک سیگنال مثبت برای امروز تلقی کرد حتی یک سیگنال ضعیف باشد، از این انتظار می رود در ابتدای بازار روند معالمات بازار سهام تحت تاثیر حادثه کرمان به سمت نزولی و افت شاخص پیش رود ولی کم کم با توجه به شرایط مثبت در پیش برخی گروه از جمله خودروسازی و بانکداری شاهد بهبود تقاضا باشیم و بورس از منفی به مثبت حرکت کند و در ادامه‌ی هفته نیز بهتر معامله بشود. اگر این پیش بینی محقق نشود و شاهد منفی به مثبت در روز شنبه نباشیم، می‌توان گفت روند مثبت مورد نظر اتفاق نمی‌افتد و حتی باید منتظر جو منفی در روز‌های آتی بود.

برای مطالعه بیشتر:

پیش بینی بورس هفته سوم دی ماه ۱۴۰۲/ آیا هفته ای پر تلاطم پیش روی بازار سهام است؟

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *