۱۴۸ شرکت بورسی و فرابورسی مجوز افزایش سرمایه ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی را دریافت کردند+ جزئیات

148 شرکت بورسی و فرابورسی مجوز افزایش سرمایه 200 هزار میلیارد تومانی را دریافت کردند+ جزئیات-min

مدیر نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس اعلام کرد که از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون برای ۱۴۸ شرکت مجوز افزایش سرمایه صادر شده که در مجموع برای این ۱۴۸ شرکت ۲۰۰ هزار میلیارد تومان مجوز صادر شده که از این میان، ۹۹ هزار میلیارد تومان از محل آورده نقدی و مطالبات سهامداران، ۷ هزار میلیارد تومان از محل سلب حق‌تقدم، ۷۶ هزار میلیارد تومان از محل سود انباشته و اندوخته‌ها و ۱۸ هزار میلیارد از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها بوده است.

مجوز افزایش سرمایه ۱۴۸ شرکت به میزان ۲۰۰ هزار میلیارد تومان صادر شد+ جزئیات

به گزارش سبدگردان هدف وحید روشن قلب درباره روش‌های افزایش سرمایه شرکت‌ها، گفت: از ابتدای سال تا کنون برای ۱۴۸ شرکت مجوز افزایش سرمایه صادر شده که از مجموع ۲۰۰ هزار میلیارد تومان مجوز صادر شده، ۹۹ هزار میلیارد تومان از محل آورده نقدی و مطالبات سهامداران، ۷ هزار میلیارد تومان از محل سلب حق‌تقدم، ۷۶ هزار میلیارد تومان از محل سود انباشته و اندوخته‌ها و ۱۸ هزار میلیارد از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها بود.

وی افزود: فرایند افزایش سرمایه یکی از موضوعات مهمی است که از سوی سازمان بورس کنترل می‌شود و شرکت ملزم به معرفی متعهد پذیره‌نویسی است تا در صورت خریداری نشدن حق‌تقدم‌ها، متعهد اقدام به خرید حق‌تقدم‌های استفاده نشده کند. افزایش سرمایه در شرکت‌ها طبق مقررات قانون تجارت و سایر قوانین به چهار روش کلی قابل انجام است.

این مقام مسئول ادامه داد: در این فرایند ابتدا هیات مدیره شرکت گزارش توجیهی انجام افزایش سرمایه را تهیه و به سهامداران افشا می‌کند. پس از آن بازرس قانونی شرکت نسبت به گزارش توجیهی تعیین شده از سوی هیات مدیره، اظهارنظر کرده و پس از آن شرکت با تکمیل سایر مستندات لازم برای بررسی افزایش سرمایه درخواست صدور مجوز افزایش سرمایه را برای سازمان ارسال می‌کند.

روشن قلب با بیان اینکه فرایند تصویب افزایش سرمایه در دو مقطع باید به تصویب ارکان شرکت برسد، گفت: در مقطع اول هیات مدیره گزارش توجیهی را تهیه خواهد کرد و در صورت تایید بازرس قانونی و سازمان، مجمع شرکت در پایان کار در خصوص تصویب افزایش سرمایه تصمیم‌گیری می‌کند اما تصمیم نهایی بر عهده سهامداران شرکت است و می‌توانند با افزایش سرمایه موافقت یا مخالفت کنند.

وی اضافه کرد: سازمان بورس پس از بررسی مستندات ارسالی در صورت تکمیل بودن گزارش‌ها مجوز افزایش سرمایه را صادر خواهد کرد. پس از صدور مجوز افزایش سرمایه از سوی سازمان بورس، مجمع فوق‌العاده شرکت در خصوص تصویب افزایش سرمایه تصمیم‌گیری می‌کند.

برای مطالعه بیشتر:

لیست جدیدترین افزایش سرمایه چندین نماد ویژه دی ماه ۱۴۰۲

لیست جدیدترین افزایش سرمایه های در دست اقدام آذرماه ۱۴۰۲/ افزایش سرمایه از محل سود انباشته، مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها و آورده نقدی

افزایش سرمایه از محل اندوخته برای این نماد های مهم و برگزاری ۷ مزایده

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *