اثر افت و خیز دلار بر روی بازار سرمایه و پیش بینی هفته ی متعادل برای بورس

اثر افت و خیز دلار بر روی بازار سرمایه و پیش بینی هفته ی متعادل برای بورس

یکی از کارشناسان بازار سرمایه این ابهام را که در دل سهامداران به وجود آمده که آیا ریزش بورس در دو روز ابتدایی هفته ی سوم شهریور ماه استراحت پایان فصلی بوده یا آغاز نزول است را با توجه به اثر افت و خیز دلار بر روی بورس توضیح داده و محدوده ۲.۱ میلیون واحدی شاخص را کانال حمایتی معتبری دانسته و پیش بینی کرده که وضعیت هفته ی سوم بازار سرمایه یک وضعیت متعادل است و گفت با وجود سرخ‌ پوشی دو روز هفته نمی‌ توان نشانه‌ های ناامیدکننده‌ ای از برگشت روند رو به صعود دریافت کرد و دلایل زیادی برای ادامه ی رشد بازار وجود دارد. در ادامه با جزئیات این توضیحات بیشتر آشنا خواهید شد.

خط حمایت معتبر ۲.۱ میلیون واحدی شاخص و پیش بینی هفته متعادل بورس

به گزارش سبدگردان هدف حسین مرید سادات درباره شرایط روزهای اخیر بازار سهام که برخلاف همه پیش بینی ها با روند نزولی دو روز گذشته همراه بود با انتشار مطلبی با عنوان “استراحت پایان فصلی یا آغاز نزول؟” در دنیای اقتصاد اعلام کرد: دیروز دو نماگر اصلی بازار وضعیت چندان مساعدی نداشتند.

بازار سهام که هفته‌ها در سر درگمی و کم‌ رمقی غرق بود پس از صعود چند روزه در باتلاق ۲.۱۵ میلیون واحدی فرو رفت. نرخ ارز نیز به دلایل گوناگون از جمله مناقشات بین‌المللی، روند صعودی کم‌ فشاری گرفت. با این وجود بورس به افزایش دلار واکنش چندانی نشان نداد.

هفته گذشته برای سرمایه‌گذاران به‌نسبت مطلوب بود. به طوری که شاخص کل توانست ماموریت را جهت شکستن محدوده ۲.۱ میلیون واحدی با موفقیت به پایان رساند. با این وجود محدوده ۲.۱۵ میلیون واحدی برای بازار سهام، پرسنگلاخ است و در هفته جاری نیز بازار نسبت به عبور از این محدوده واکنش‌ های متناقضی متبادر ساخته است.

از طرفی شاخص کل هم‌ وزن در روزهای اخیر در همراهی شاخص کل در عبور از دره‌های ناامیدی موفق نبود. با‌ این‌حال دیروز در نیمه نخست معاملات شرایط مطبوع‌ تری غالب بود و در نیمه دوم فشار فروش سهام افزایش یافت و در انتهای ساعات معاملات هم چهره غبارآلود تابلو معاملات، سرخ‌ شد.

نمادهایی که از شرایط بنیادی بهتری برخوردار بودند به سقف قیمتی شاخص ۲.۵ میلیون واحدی نزدیک شدند و دیگر نمادهایی که از لحاظ بنیادی وضعیت مناسبی نداشتند فاصله مشخصی با این سقف دارند. با وجود سرخ‌ پوشی دو روز هفته نمی‌توان نشانه‌های ناامیدکننده‌ای از برگشت روند رو به صعود دریافت کرد.

یکی از مهم‌ترین متغیرهای اثرگذار بر بازار، زیر ذره‌بین قرار دادن افت‌ و‌ خیزهای نرخ ارز است که باید دید بازار را به کدام سمت‌ و سو خواهد کشاند. با وجود اینکه در دو روز اخیر اغلب سهام بازار افت قیمتی محسوسی داشتند اما همچنان می‌توان محدوده ۲.۱ میلیون واحدی را کانال حمایتی معتبری برای بازار قلمداد کرد.

سهام کوچک نیز باید برای قدم نهادن در مسیر صعود در گام نخست محدوده ۷۳۰ هزار واحدی را فتح کنند. از این رو پیش‌بینی می‌شود هفته متعادلی در انتظار روزهای آینده بازار باشد./ بورس پرس

بیشتر بخوانید:

چرا بورس دوباره ریزش کرد؟/ چشم انداز بازار سرمایه در نیمه دوم سال

پیش بینی بورس در هفته سوم شهریور ۱۴۰۲/ کدام صنایع مورد توجه سرمایه گذاران خواهند بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *