بانک ملی ایران برای رفاه حال کسانی که زوار عتبات عالیات هستند، وام اربعین و طرح زائرین اربعین حسینی را در نظر گرفته است، در این طرح تمام زائران پیاده روی اربعین از ۴ مرداد تا تاریخ ۱۵ مرداد ماه می توانند قبل از سفر به کشور عراق با مراجعه به تمام شعب بانک ملی ایران، نسبت به افتتاح حساب ویژه طرح و تودیع مبلغ ۲۵ میلیون ریال اقدام و از تسهیلات ویژه طرح به مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال برای خرید ارز اربعین و کمک هزینه سفر استفاده کنند. اما می خواهیم بدانیم شرایط بازپرداخت اقساط وام اربعین ۱۴۰۲ بانک ملی و نحوه پیگیری آن با کد ملی به چه شکل است؟ و چرا وام اربعین واریز نشده است؟ اقساط وام اربعین از چه تاریخی شروع می شود؟
وام اربعین چه زمانی واریز می شود؟ پیگیری وام اربعین ۱۴۰۲ با کد ملی
به گزارش سبدگردان هدف تمامی زائران پیاده روی اربعین از تاریخ ۴ مرداد تا تاریخ ۱۵ مرداد ماه می توانند قبل از سفر به کشور عراق با مراجعه به تمام شعب بانک ملی ایران، نسبت به افتتاح حساب ویژه طرح اقدام کنند.
نحوه دریافت تسهیلات اربعین ۱۴۰۲
متقاضیانی که قصد خروج از کشور از طریق راه زمینی را به منظور زیارت عتبات عالیات در روز اربعین دارند، می بایست برای درخواست وام زیارت کربلا ۱۴۰۲ در ابتدا ثبت نام خود را در سامانه اعلام شده تحت عنوان سامانه سماح به نشانی samah.haj.ir نهایی کرده و سپس مراحل دریافت وام تسهیلات اربعین به مبلغ 10 میلیون تومان را دریافت نمایند. مهلت افتتاح حساب برای دریافت این وام از ۴ الی ۱۵ مرداد ماه می باشد در کلیه شعب بانک ملی می باشد و مبلغ ۲۵۰۰۰۰۰ تومان بابت ودیعه از متقاضی دریافت می شود که پس از تصفیه کامل تسهیلات به وی بازگردانده خواهد شد.
همانطور که قبلا اشاره شد، برای دریافت وام اربعین ۱۴۰۲ نیازی به مراجعه حضوری و ارائه مدارک نمی باشد. نحوه دریافت وام اربعین۱۴۰۲ به این صورت می باشد که زائران سرپرست خانوار یارانه بگیری که قصد زیارت کربلا به صورت زمینی را دارند پس از ثبت درخواست خود در سامانه سماح، بدون اینکه به بانکی مراجعه نمایند، این وام را در حساب یارانه خود دریافت خواهند کرد.
در واقع باید گفت که در صورتی که تایید شود زائران از مرز خروج کرده و درخواست وام خود را ثبت کرده اند، مبلغ وام با توجه به شرایط آنها به حسابشان واریز شده و می توانند آن را صرف مخارج سفر خود کنند.
مدت بازپرداخت اقساط وام اربعین بانک ملی
طبق طرح حاضر، متقاضیان می توانند پس از بازگشت از سفر اربعین، طی ۶ ماه (از تاریخ دریافت تسهیلات) نسبت به بازپرداخت اقساط خود اقدام کنند.
لازم به ذکر است متقاضیان درخواست تسهیلات مذکور در زمان انعقاد قرارداد با بانک، باید فاقد بدهی غیرجاری و چک برگشتی باشند.
مبلغ تودیع شده در حساب ویژه طرح نیز تا زمان تسویه تسهیلات و بدهی در حساب باقی مانده و پس از تسویه کامل تسهیلات به مشتری برگردانده می شود و در صورت عدم بازپرداخت تسهیلات توسط مشتری، بدهی وی مطابق ضوابط و مقررات به طبقات غیرجاری منتقل و به بدهی مشتری وجه التزام تعلق می گیرد.
گفتنی است نرخ سود این تسهیلات بر اساس نرخ مصوب و اعلامی شورای پول و اعتبار می باشد.
نحوه پیگیری وام اربعین ۱۴۰۲
از آنجایی که وام اربعین مستقیما به حساب یارانه واریز می شود، بسیاری از متقاضیان در تلاشند تا بتوانند وضعیت واریزی وام اربعین خود را به دست آورند. در این صورت می توان چند کار انجام داد. اگر سیستم پیامک حساب بانکی یارانه خود فعال می باشد، با واریز مبلغ وام اربعین می توانید از موجود خود آگاه شوید.
در غیر این صورت می توان از طریق پشتیبانی سایت سماح، وضعیت واریزی کارت هدیه را پیگیری کرد. متقاضیان نیز می توانند با استفاده از دستگاه های خودپرداز از آخرین موجودی خود مطلع گردند.
در صورتی که تاکنون وام ویژه اربعین را دریافت نکرده اید. وارد صفحه https://samah.haj.ir/Report/Credit شده و با وارد کردن کد ملی، شماره شناسنامه و تاریخ تولد از وضعیت اختصاص وام باخبر شوید. در صورتی که نام شما در لیست دریافت وام قرض الحسنه اربعین بود در روزها و هفته های آینده با تخصیص منابع مالی پرداخت خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
اعطای وام اربعین به دانشجویان/ نحوه ی دریافت و شرایط لازم