بازدهی سهام خودرو در سه ماه نخست سال به ۲۹ درصد رسید

بازدهی سهام خودرو در سه ماه نخست سال به 29 درصد رسید

میانگین بازدهی سهام خودرو و قطعه سازان بورسی و فرابورسی در سه ماه نخست سال جاری ۲۹ و ۳۷.۶ درصد اعلام شده است.

بازدهی ۲۹ و ۳۷.۶ درصدی سهام خودرو و قطعه سازان در سه ماه نخست سال جاری

به گزارش سبدگردان هدف شاخص بورس از ابتدای سال تا پایان خرداد از یک میلیون و ۹۶۰ هزار واحد به دو میلیون و ۱۷۳ هزار واحد رسید که حکایت از رشد ۱۱ درصدی دارد اما بررسی بازدهی صنعت خودرو و قطعه سازی نشان می دهد این شرکت ها با شرایط متفاوتی روبرو بودند.

از این رو ۳۷ شرکت بورسی و فرابورسی حاضر در این صنعت که در این دوره باز و سهام این تعداد در دو طبقه تولید وسایل نقلیه و قطعات یدکی در حال داد و ستد بود، میانگین بازدهی ۲۹ و ۳۷.۶۲ درصدی را به ثبت رساندند.

در میان این فهرست سهام بنیان دیزل با زیان ۹.۸ درصدی ، بدترین عملکرد را داشت اما شرکت کمک فنر ایندامین سایپا با ۱۳۹.۷ درصد بیشترین بازدهی را کسب کرد.

دو شرکت رینگ سازی مشهد و ریخته گری ایران با بازدهی ۷۹.۵۸ و ۷۹.۱۴ درصدی در پله دوم و سوم ایستادند.

بیشتر بخوانید: قیمت نهایی محصولات کارخانه ای ایران خودرو اعلام شد/ تیرماه ۱۴۰۲

بازدهی ۲۹ و ۳۷.۶ درصدی سهام خودرو و قطعه سازان در سه ماه نخست سال جاری

بازدهی ۲۹ و ۳۷.۶ درصدی سهام خودرو و قطعه سازان در سه ماه نخست سال جاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *