برای جداسازی یارانه به کجا مراجعه کنیم؟

برای جداسازی یارانه به کجا مراجعه کنیم؟

با توجه به تحولاتی که در زندگی افراد و تغییری که در خانواده ها صورت می گیرد گاهی افراد این نیاز را دارند که یارانه خود را از یک سرپرست به سرپرست دیگری تغییر بدهند و بخواهند یارانه ی خود را جدا کنند اما این اقدام نیاز به شرایط و مدارکی دارد. حال می خواهیم بدانیم این مدارک کدام اند و باید برای جداسازی یارانه به کجا مراجعه کنیم؟

برای جداسازی یارانه به چه مدارکی نیاز است و باید به کجا مراجعه کنیم؟

به گزارش سبدگردان هدف گاهی پیش می آید که به دلایل مختلفی مانند ازدواج و تمایل به جدا کردن حساب یارانه، تغییر سرپرستان خانوار افراد مطلقه، خانواده‌ هایی که عضو جدیدی به آن‌ ها اضافه شده و… افراد بخواهند یارانه خود را جدا کنند.

جدا کردن یارانه بعد از ازدواج و مدارک لازم

از این رو افرادی که ازدواج کردند و تمایل به جدا کردن حساب یارانه خود دارند باید با مدارک از جمله اصل شناسنامه اصل کارت ملی اصل شناسنامه و کارت ملی والدین زوج و اصل و کپی عقدنامه به شعب دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه و تقاضای جدا کردن یارانه از سرپرستی پدر کنند.(البته در برخی مراکز همراه داشتن مدارک والدین الزامی نیست)

پس از آن به یکی از شعب بانکی که می‌ خواهید یارانه شما به آن واریز شود مراجعه کنید تا ثبت‌نام یارانه شما انجام شود.

جدا کردن یارانه بعد از طلاق و مدارک لازم

همچنین برای زوج هایی که از هم جدا شده اند باید برای انتقال یارانه بعد از طلاق، مدارک خود را که شامل شناسنامه، کارت ملی، سند طلاق و کپی تمامی مدارک می شود به دفاتر پلیس+ ۱۰ مراجعه و تقاضای سرپرستی جدید برای دریافت یارانه کنند که فرد در این بین باید حساب یارانه جدایی برای خود را در یکی از بانک‌ ها ایجاد کند در غیر اینصورت یارانه پرداخت نمی‌ شود.

برای کسانی که برای انتقال یارانه به تفاهم نرسند و یا یکی از طرفین مشکل ایجاد کند، باید به مرکز فرمانداری شهر یا استان خود مراجعه کنند.

برای مطالعه بیشتر بخوانید: 

آیا سفر خارجی و خرید دلار باعث قطع یارانه خواهد شد؟

توضیحات جدید راجب طرح کالابرگ الکترونیک/ آیا یارانه نقدی حذف می شود؟

یارانه خرداد ۱۴۰۲ چقدر است؟ جزئیات افزایش یارانه کالابرگ

 

 

 

 

Tags :
Share This :