پیش بینی بورس امروز شنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ + ده خبر مهم برای بازار

پیش بینی بورس امروز شنبه 20 اسفند 1401 + ده خبر مهم برای بازار

در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته روز سه شنبه ۱۶ اسفند ماه، بازار بورس تهران با رشد شاخص ها سپری شد به طوری که شاخص کل با بیشترین تاثیر مثبت بزرگان بازار شامل “فولاد، شستا، کچاد، شپنا، شبندر، پارس، فارس” با رشد ۳۱ هزار و ۹۴۲ واحد همراه شد و در ارتفاع یک میلیون و ۸۱۷ هزار واحد قرار گرفت. شاخص هم وزن نیز با تاثیر پذیری یکسان از کل بازار ۷/۳ هزار واحد رشد کرد و به سطح ۵۴۵ هزار واحد رسید. اما روند معاملات بازار بورس امروز چگونه خواهد بود؟ در این نوشته با پیش بینی بورس امروز شنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ همراه باشید.

پیش بینی امروز بازار سهام

به گزارش سبدگردان هدف، به عقیده کارشناسان بازار سرمایه نسبت به رشدی که دلار داشت، هنور عقب بوده و پتانسیل رشد برای بازار فراهم می باشد، چرا که سهام هنوزبا نرخ ۴۵ هزار تومانی دلار آزاد خود را مطابقت نداده است. همچنین فشار فروش این روزهای بازار از سوی حقوقی ها به دلیل تامین مالی برای پرداخت‌ های پایان سال می باشد که بعد از این، با کاهش فشار فروش از سوی حقوقی ها،  تقاضا در سطح بازار افزایش یافته و حرکت شاخص ها به سطوح بالاتر فراهم می گردد.

مطالعه بیشتر:

گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۶ اسفند

آخرین ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی

اخبار مهم برای بازار امروز

از نبض بورس، پیش از شروع معاملات بازار بورس امروز اخبار مهم زیر را مطالعه فرمایید:

۱- آخرین خبر‌ها حاکی از آن است که با وجود پیگیری‌های سازمان بورس و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، ۳ شرکت بیش از ۱۵.۲ همت از سود سهامداران عدالت را به حساب سمات واریز نکرده‌اند تا واریز مرحله دوم سود سهام عدالت تا پایان اسفندماه امسال در هاله‌ای از ابهام قرار داشته باشد.
۲- مالک شریعتی، نماینده مجلس: بند الحاقی بودجه درباره عرضه خودرو در بورس باعث گرانی خودرو می‌شد و به همین دلیل مجلس آن را حذف کرد. الان دولت و شورای رقابت اختیار خودشان را برای عرضه خودرو در بورس دارند.
۳- نماد معاملاتی حشکوه حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۱/۰۷ تعلیق می‌گردد.
۴- میانگین وزنی نرخ بهره بین بانکی در هفته‌ای که گذشت نسبت به هفته قبل‌تر از ۲۳.۰۹ درصد به ۲۳.۱۴ درصد رسید.
۵- معاون گروسی و تیم همراه اژانس اتمی هفته بعد به ایران سفر خواهند کرد
۶- وزیر اقتصاد گفت: با توجه به بررسی بودجه سال ۱۴۰۲ نگرانی‌ها و تردید‌هایی وجود داشت که امیدواریم با قطعی شدن نرخ‌های سال آینده، اطمینان به بازار سرمایه بازگردد.
۷- ایران و عربستان توافق کردند ظرف حداکثر ۲ ماه، روابط دیپلماتیک خود را از سر گرفته و سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌ها را بازگشایی کنند.
۸- نمایندگان مجلس، سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها را موظف به پرداخت ۶۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ برای یارانه دارو کردند.
۹- نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حذف بندی از لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ با افزایش نرخ خوراک معادن و صنایع بالادستی نفت و گاز مخالفت کردند.
۱۰- برگزاری جلسات معارفه سهام شرکت ملی شیمی کشاورز برای عرضه اولیه با نماد معاملاتی شملی نشست اول: دوشنبه ۲۲ اسفندماه/ ساعت ۱۰:۳۰ و نشست دوم: سه‌شنبه ۲۳ اسفندماه / ساعت: ۱۰:۳.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *