برنامه افزایش سرمایه ۶۷۸ درصدی شلعاب دو مرحله ای شد

برنامه افزایش سرمایه 678 درصدی شلعاب دو مرحله ای شد

شرکت لعابیران 15 آذر ماه از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع فوق العاده مبنی بر افزایش سرمایه ۶۷۸ درصدی از دو محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و تجدید ارزیابی دارایی ها خبر داده بود که حالا اصلاحیه ای منتشر کرد و افزایش سرمایه ۶۷۸ درصدی را دو مرحله ای نمود.

اصلاحیه برنامه افزایش سرمایه ۶۷۸ درصدی شرکت لعابیران

به گزارش سبدگردان هدف، “شلعاب” درباره پیشنهاد جابجایی مراحل افزایش سرمایه اعلام کرد: هیات مدیره پیشنهاد می کند مراحل افزایش سرمایه اصلاح شود. به گونه ای که در مرحله اول، افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها طبقه زمین و در مرحله دوم، افزایش سرمایه از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی صورت گیرد.

براساس این گزارش، لعابیران در نظر دارد با تامین مالی از دو محل مطالبات و آورده نقدی و تجدید ارزیابی دارایی ها، سرمایه فعلی را از ۶۰ به ۴۶۶.۶ میلیارد تومان برساند تا صرف به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت تولید و فروش و افزایش سرمایه در گردش شود.

مطالعه بیشتر: صف خرید غناب با پیشنهاد افزایش سرمایه ۸۱ هزار و ۱۰۰ درصدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *