امکان فروش سهام ثجنوب بدون اعمال محدودیت ۹۰ روزه

امکان فروش سهام ثجنوب بدون اعمال محدودیت 90 روزه

۱۵ درصد از سهام شرکت سرمایه گذاری مسکن جنوب 11 بهمن ماه به صندوق های سرمایه گذاری به روش حراج در فرابورس عرضه اولیه شد که هر سهم با میانگین موزون ۱۰۳۳۷ ریال معامله شد و کمترین و بیشترین قیمت معامله شده ۸۵۰ تا ۲۰۰۰ هزار تومان بود. حالا طبق اعلام مدیریت عملیات بازار فرابورس ایران سرمایه گذاران واجد شرایط می توانند سهام خریداری شده را بدون اعمال محدودیت ۹۰ روزه به فروش رسانند.

عرضه توسط سهامداران واجد شرایط در نماد ثجنوب

به گزارش سبدگردان هدف از بورس پرس، طبق مقررات قبلی فروش ۵۰ درصد از سهام خریداری شده تا ۹۰ روز پس از تاریخ عرضه اولیه توسط سرمایه گذاران واجد شرایط بدون مجوز بورس مربوطه امکان پذیر نبود اما مدیریت عملیات بازار شرکت فرابورس، وفق اصلاحات صورت گرفته در دستورالعمل پذیره‌نویسی و عرضه اولیه اوراق بهادار در بورس و فرابورس اعلام کرد: سرمایه‌ گذاران واجد شرایط می‌توانند از امروز ۱۸ بهمن، تمامی سهام خریداری شده در عرضه اولیه هفدهمین شرکت جدید سال را بدون اعمال محدودیت ۹۰ روزه‌ به فروش برسانند.

شرکت سرمایه گذاری مسکن جنوب فعال در ساخت و فروش و ارائه خدمات پس از فروش صنعت ساختمان با ۷۴ نیروی انسانی و دارای سرمایه اسمی ۱۴۰ میلیارد تومانی است و گروه سرمایه گذاری مسکن ۹۹.۹ درصد سهام این شرکت را در اختیار دارد.

مطالعه بیشتر: عرضه اولیه ثجنوب با ۱۰۳۳۷ ریال کشف قیمت شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *