پیش بینی وضعیت بورس فردا دوشنبه ۹ آبان ۱۴۰۱

پیش بینی وضعیت بورس فردا دوشنبه 9 آبان 1401

در پایان معاملات بازار بورس امروز شاخص کل با بیشترین تاثیر مثبت سه نماد “فولاد، فملی، فارس” با رشد ۹۸۳۷ واحدی همراه شد و در محدوده یک میلیون و ۲۵۴ هزار واحد قرار گرفت. شاخص هم وزن که حال کلی و نمادهای متوسط و کوچک بازار را نشان می دهد، عملکرد منفی داشت و با ۱۸۹۸ واحد نزول به سطح ۳۵۶ هزار و ۲۴۱ واحد رسید. حال وضیعت بورس فردا چگونه خواهد بود؟ آیا شاخص هم وزن همچنان منفی خواهد بود؟ در ادامه این گزارش با پیش بینی وضعیت بورس فردا دوشنبه ۹ آبان ۱۴۰۱ همراه باشید.

خلاصه بازار بورس امروز:

شاخص کل: ۱,۲۵۴,۴۶۴.۸۴ ۹۸۳۷.۵۳
شاخص کل (هم وزن): ۳۵۶,۲۴۱.۷۹ (۱۸۹۸.۸۶)
ارزش بازار: ۴۶,۵۵۴,۴۲۷.474B
تعداد معاملات: ۲۳۹,۹۵۲
ارزش معاملات: ۵۰,۶۲۲.686B
حجم معاملات: ۷.415B

امروز در روز رشد ۹ هزار واحدی شاخص کل تنها ۲۰ نماد دارای صف خرید به ارزش ۲۵ میلیارد تومان بودند. در مقابل ۱۰۷ نماد به ارزش ۳۲۲ میلیارد تومان در صف فروش قرار داشتند. همچنین سهامداران حقیقی ۴۳۱ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج کردند. به طوری که بیشترین خروج پول حقیقی برای شپنا، بپاس، فولاد و بیشترین ورود پول برای سه نماد شبندر، مادیرا، غناب ثبت شد.

پیش بینی بورس فردا دوشنبه نهم آبان ماه

به گزارش سبدگردان هدف، انتقاد خیلی از اهالی بازار به بندهایی از بسته‌ ۱۰ بندی همچنان ادامه دار است. در این بسته حمایتی زمان انجام معاملات در فرابورس را که چند وقت پیش با هدف ایجاد کارایی بالاتر و همچنین بهبود وضعیت بازار از ساعت ۱۲:۳۰ به ساعت ۱۳ افزایش داده بودند، حال لغو شده است. در این مقطع زمانی با لغو این دستور العمل قرار است به بازار سرمایه برای مثبت شدن کمک شود؟

همچنین مورد دیگر این بسته حمایتی، بیمه کردن پرتفولیوهای زیر ۱۰۰ میلیون تومانی است که بیش از این زیان نکنند. اما انتقادی که به این مورد شده بود نیز این گونه بود که خیلی از افراد در بازار سرمایه و با شعارهای نگهداری بلند مدت سهم بیش از ۵۰ درصد از سرمایه خود را ازدست داده‌اند. نمادهایی همچون ثشاهد و کاما از پرچم داران این اتفاق هستند. خیلی از افراد با سرمایه‌های بالاتری وارد بورس شدند و حالا با زیان یک سال و چند ماهه بورس رقم پرتفوی خود را زیر ۱۰۰ میلیون تومان می‌بینند. نکته دیگری که فعالان بازار به آن واکنش نشان داده‌اند تعیین سقف ۱۰۰ میلیون تومانی است. کسی که پرتفوی ۱۱۰ میلیون تومانی دارد باید به کدام جرم نتواند از این بسته حمایتی به اصطلاح قوی استفاده کند؟

حاشیه دیگری که در بازار ایجاد شده است بحث معامله بلوک نماد فارس است که شتران و سرمایه گذاری اهداف در رقابت سنگینی با هم برای کسب بلوک ۱۲ درصدی این نماد تلاش می‌کنند. جایی که خیلی از اهالی بازار سرمایه این موضوع را مطرح می‌کنند که چرا شتران از سود انباشته سهامداران خرد باید برای چنین کار اقدام کند.

رقابت شتران و یک شرکت برای خرید بلوک ۱۲ درصدی فارس

روند تکنیکی شاخص کل

در هفته پیش در خصوص سطح حمایتی ۷۸ درصدی فیبو ناچی صبحت کردیم و این احتمال را دادیم در صورت از دست رفتن این سطح شاهد افت تا محدوده سطح بعدی یعنی ۸۸ درصد فیبوناچی هستیم که در این صورت بحران بورس تشدید می‌شود. بازار با از دست دادن این سطح از حمایت، با هیجان بالا دست به فروش زد و شاخص تا سطح حمایتی ۸۸ درصدی منفی کرد .

حال در دو روز ابتدایی هفته شاهد قرار گرفتن شاخص در یک مسیر صعودی نسبتاً ضعیف هستیم در صورتی که این روند ادامه دار باشد می‌توان گفت که موج پنج اصلاحی هم کار خود را تمام کرده است و باید به دنبال الگوهای جدید که به واسطه سقف‌ها و کف‌های جدید ایجاد شده باشیم.

در صورتی که که روزهای کاری آتی نیز بازار در مسیر سبز قرار بگیرد حتی به واسطه حمایت‌های دستوری می‌توان از یکی دیگر از الگوهای هارمونیک صحبت کنیم که تقریبا تکمیل شده است./اکو ایران

روند تکنیکی شاخص کل

مطالعه بیشتر:

گزارش بورس امروز یکشنبه ۸ آبان

تیبا و ساینای ۴۰۰ میلیون تومانی؟

رقابت ۳۰ دقیقه ای هایما در بورس کالا امروز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *