اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به کجا رسید؟

اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به کجا رسید؟

دولت سیزدهم در طرح افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مانند سال های گذشته عمل نکرد و به جای اینکه نحوه افزایش حقوق بازنشستگان را متناسب با قانون تأمین اجتماعی و مصوبه شورای عالی کار اعمال کند بخش اول یعنی افزایش ۴/۵۷ درصدی برای حداقل بگیران را تایید کرد، اما بخش دوم یعنی افزایش ۳۸ درصدی به علاوه ۵۱۵ هزار تومان برای سایر سطوح را تایید نکرد و به سلیقه خود، افزایش ۱۰ درصدی را تایید کرد که با اعتراض‌ های گسترده بازنشستگان در سراسر کشور رو به رو شد. اعتراضات بازنشستگان تامین اجتماعی به شکل تجمع گسترده بازنشستگان در خیابان، اعتراضاتی همچون شکایت به دیوان عدالت اداری و یا تهیه طومار با امضای بازنشستگان و اعتراض به نمایندگان مجلس و کارهایی ازین قبیل همراه بود حال می خواهیم بدانیم که اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به کجا رسید؟

نتیجه اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی چه شد و آیا مصوبه افزایش ۱۰ درصدی حقوق  بازنشستگان باطل می شود؟

روز گذشته نشستی با حضور رؤسای کانون‌های استانی مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس، رئیس کمیسیون اقتصادی، مسئولان مرکز پژوهش‌های مجلس، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با عنوان بررسی آخرین تحولات انجام‌شده در خصوص مصوبه اشاره‌شده برگزار شده است، در این جلسه به موضوع میزان افزایش حقوق بازنشستگان و انتقادات مطرح‌شده از سوی بازنشستگان سایر سطوح پرداخته شد.

رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام کرد که در جلسه اعضای کمیسیون اجتماعی نحوه افزایش حقوق بازنشستگان توسط مجلس مغایر با قانون تامین اجتماعی بوده  و لذا در نهایت مقرر شد ظرف ۴۸ ساعت آینده مصوبه افزایش ۱۰درصدی حقوق سایر سطوح بازنشستگان ابطال شود.

او اعلام کرد در صورتی که این مصوبه توسط هیئت دولت ابطال نشود، کمیسیون اجتماعی مجلس رأساً درخواست ابطال این مصوبه را به صحن علنی مجلس ارائه خواهد کرد.

همچنین بخوانید:

حق مسکن کارگران در سال ۱۴۰۱ چقدر می شود؟

یارانه معیشتی تا کی ادامه دارد؟

ثبت نام بعدی سامانه یکپارچه خودرو چه زمانی می باشد؟

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *