عرضه اولیه “آسیاتک” بخریم یا نه؟

عرضه اولیه "آسیاتک" بخریم یا نه؟

سهام شرکت انتقال داده های آسیاتک در آستانه ورود به بازار سرمایه است و روز چهارشنبه هفته جاری مورخ ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ عرضه اولیه می شود که حداکثر تعداد سهام قابل سفارش برای هر کد معاملاتی ۴۰۰ سهم با سقف قیمتی ۶۶۶ تومان و حداکثر نقدینگی ۲۶۴ هزار تومان می باشد. حال با توجه به اوضاع ناپایدار بورس و تجربه در عرضه اولیه های اخیر، برای سهامداران این سوال مهم مطرح است که عرضه اولیه “آسیاتک” بخریم یا نه؟

جزئیات عرضه اولیه “آسیاتک”

به نقل از تجارت نیوز، آسیاتک برترین اپراتور ارتباطات ثابت کشور بر اساس ارزیابی‌های سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی طی چندین دوره متوالی می‌باشد که از سال ۱۳۸۲ به منظور ارائه خدمات نوین در صنعتIT تاسیس گردیده است.  فناوری +ADSL۲ شرکت آسیاتک، سرعت انتقال داده بالاتر از ADSL عادی است و می‌توان انتظار سرعت سه برابری را داشت.

در ماه فوریه سال ۲۰۲۲، میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۲۲.۴۲ مگابیت‌برثانیه و میانه شتاب آپلود اینترنت موبایل، ۸.۷۶ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۳۳ میلی‌ثانیه بود که رتبه ایران را به ۸۰ از میان ۱۴۱ کشور رسانده بود.

با وجود این آمار، کاربران در فضای مجازی در پی خبر صعود رتبه اینترنت و افزایش قیمت تعرفه‌ها، از کاهش کیفیت و کندی اینترنت در کشور خبر می‌دهند.

پس از ماه‌ها کشمکش میان مخالفان و موافقان طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی، یکی از نمایندگان مجلس یعنی رشیدی کوچی از بازگشت این طرح به صحن علنی مجلس خبر داد.

حواشی این طرح از همان ابتدای مطرح شدن شروع شد. چرا که کارشناسان این حوزه، معتقدند که طرح صیانت دارای ایرادات و مشکلات بسیاری است. زیرا این طرح در نهایت به مسدودسازی و فیلترینگ اینترنت آزاد می‌انجامد.

از سوی دیگر موافقان این طرح معتقدند که طرح صیانت به معنی مسدودسازی نیست. اما مخالفان این طرح ادعا می‌کنند طرح صیانت در نهایت منجر به قطع ارتباطات با جهان و آسیب‌های فراوان به کسب‌وکارها خواهد شد.

با وجود این قرار است که هفتمین روز اردبیشهت ماه سهام یک شرکت اینترنتی عرضه اولیه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *